Bildelsrådgivare

Har du ett intresse för service och trivs med att arbeta med kunden i fokus? Då kan det vara dig vi söker som bildelsrådgivare till Allbildelar Försäljning i Huddinge AB.

Det här erbjuder Allbildelar
En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.

Vi tycker man ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Allbildelar medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Bildelsfunktionen arbetar med att planera och sälja reservdelar till våra kunder och privatpersoner . I din roll kommer du få möjlighet att arbeta inom hela arbetsområdet och vanligt förekommande arbetsuppgifter är:  

  • Sälja bildelar
  • Uppmärksamma och vägleda kunder
  • Butiksförsäljning
  • Cabas förfrågningar
  • Mail

Vad vi önskar av dig
Vi ser att du har erfarenhet från bilbranschen eller jämförbart serviceyrke. Då telefon och dator är dina naturliga arbetsredskap behöver du ha god datorvana. Tjänsten ställer höga krav på din administrativa förmåga såväl som din förmåga att planera och prioritera. B-körkort är ett krav för tjänsten och har du även. Du behärskar svenska både i tal och skrift.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders inledande provanställning och placering är på Allbildelar i Huddinge. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Tipsa en kompis
Fakta om Biliakoncernen Bilia är en av Europas största helhetsleverantörer för allt som rör bilägandet med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar. Vi erbjuder service och reparationer, drivmedel, biltvätt, hyrbilar, däck och fälg, fälgrenovering, biltillbehör, bilvård, lackering, glasbyten och bildemontering med mera. Bilia har cirka 160 anläggningar i Sverige, Norge, Luxemburg och Belgien samt en auktionssajt i Sverige.

Bilia säljer personbilar av märkena Volvo, BMW, MINI, Toyota, Lexus, Mercedes-Benz, Porsche, Volkswagen, Audi, Skoda, Seat, Cupra, Nissan, Jaguar, Land Rover och XPENG samt transportbilar av märkena Toyota, Mercedes-Benz, Volkswagen och Nissan och lastbilar av märket Mercedes-Benz.

Allbildelar är en del av Biliakoncernen och erbjuder återvinning av bildelar. Vi finns i Huddinge och Västerås och demonterar cirka 3.500 bilar varje år.

Application due
2024-07-14

Start date


Work hours


Position category


Position type
Försäljning

Workplace
Huddinge

Homepage


Contact
Samir Jaanin 
Försäljningschef
0104974200
0768648593
 
 
 
Follow us