Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
digital chef - CRM-ansvarlig
Ansøgningsfrist: 20-01-2017
Digital chef – CRM-ansvarlig 
Som digital chef, CRM-ansvarlig, får du ansvar for Politikens digitale kunderelationsafdeling; det vil sige for at optimere Politikens digitale indholdssalg via politiken.dk og andre digitale kanaler, for digitale salgskampagner og kommunikation/markedsføring og for at optimere leadgeneringen. Din hovedopgave bliver på tværs af alle digitale kanaler at maksimere antallet af leads og konvertere flest muligt besøgende til at blive betalende Politiken-kunder. Du skal udvikle politiken.dk som markedets bedste leadgenerator og sikre, at vi får det maksimale ud af samtlige digitale salgskanaler.  
 
Politiken skal altid være på forkant med udnyttelsen af digitale salgskanaler som f.eks Facebook, Google og YouTube. Og da data bliver en vigtigere del af forretningen, kender du til marketing-automation, ligesom du er stærk inden for digital markedsføring. At du også trives i et hektisk miljø med mange aktører og er lige så god til at kommunikere med journalister som med grafikere, programmører, salgsansvarlige og analysespecialister, siger sig selv.  Vi har store  ambitioner i forhold til volumen, indtjening og eksekveringskraft og søger derfor markedets bedste, som sammen med gode Politiken-kolleger skal stå for afsætning af Politikens journalistik på de digitale platforme. 
 
Ud over eksekveringen af salgskampagner på tværs af digitale salgskanaler og viral kommunikation/marketing brænder du nok for:   
- at forenkle kunderejsen og at automatisere digitale salgsprocesser.  
- at udvikle nye kampager og nye kampagneformer.  
- at etablere sociale medier og nyhedsbreve som selvstændige leadgenereringskanaler.  
- at skabe markedets stærkeste digitale win-back-koncept.  
- at udnytte permissions maksimalt og bruge data offensivt i salget.   
- at individualisere kommunikationen over for potentielle, kommende og eksisterende kunder.
- at etablere nye partnerskabsaftaler og i det hele taget udvikle den digitale forretning og
  salgsmotoren.  
 
Vores forventninger:   
  • Du har minimum 1-2 års dokumenteret succes/erfaring med digital leadgenerering/salg på B2C-markedet.
  • Du er nysgerrig og nytænkende i alt, hvad du beskæftiger dig med, og sulten efter forandring.
  • Du er fortrolig med f.eks Google Analytics, brug af adfærds-data i salget, affiliate-aftaler, behavioral targeting, oprettelse af landingpages etc.
  • Du har modet til at prøve, fejle og videreudvikle. Livetest af ideer er en naturlig del af din hverdag.
  • Der er aldrig langt fra ord til handling. Eksekvering og time-to-market er vitale konkurrenceparametre. 
  • Du har et godt humør, øje for god grafik og æstetik og er utålmodig  samt kommunikativt stærk. Også på skrift.  
 
Du får reference til Politikens salgs- og marketingdirektør, Poul Skøtt, som du er velkommen til at kontakte på posk@pol.dk.  
 
Er du interesseret? Søg via jppol.dk under ’JOB’ – tryk på stillingen udfyld skemaet og vedhæft din ansøgning, CV mm. 
 
Ansøgningsfrist: 20. januar kl. 12. 
Header billede
JP/Politikens Hus er en af Danmarks førende medievirksomheder. Med Ekstra Bladet, Morgenavisen Jyllands-Posten og Politiken udgiver vi en række af danskernes foretrukne nyhedsmedier på tryk, net og mobil. Udover at levere nyheder og kvalitetsjournalistik står koncernen bag JP/Politikens Forlag og Politikens Lokalaviser, som udgiver cirka 85 lokale ugeaviser i Danmark og Sverige. JP/Politikens Hus beskæftiger omkring 2.400 ansatte og havde i 2015 en omsætning på 3 mia. kr.