Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
kommerciel direktør
Ansøgningsfrist: 30-03-2017
Kommerciel direktør til Politiken 
 
Politiken søger en ny direktør til at varetage det kommercielle ansvar for Danmarks stærkeste journalistiske forretning.  
 
Politiken har i 133 år været en toneangivende samfunds- og kulturinstitution i Danmark, baseret på et publicistisk udgivelsesgrundlag og menneskelige værdier som frisind, sanselighed og udsyn.  
 
Den kommercielle direktør skal føle sig personligt og professionelt ansporet til at udvikle nye fortolkninger af Politikens udgivelses- og værdigrundlag i en moderne medievirkelighed. De publicistiske visioner skal balanceres med det kommercielle potentiale i et åbent samarbejde med de kommercielle og redaktionelle ledere. 
 
Som kommerciel direktør skal du have: 
  • en skarp kommerciel profil med evnen til at formulere en klar strategi i en forretning baseret på såvel abonnements- som annonceindtægter
  • erfaring med digital forretningsudvikling – herunder grundlæggende forståelse for og erfaring med dataudnyttelse
  • evnen til at drive den digitale transformation i et balanceret forhold til print aktiviteterne
  • grundlæggende digital forståelse og lyst til kontinuerlig, faglig videreudvikling
  • evnen og lysten til at arbejde struktureret med løbende rationalisering af omkostningsbasen og optimering af arbejdsgange
  • en evne til at gå forrest med en åben og tillidsbaseret ledelsesstil, der udfordrer vanetænkning og opfordrer til nytænkning
  • stærke lederegenskaber og kommunikative evner 
 
Ansøgning til stillingen 
I forbindelse med besættelsen af stillingen samarbejder JP/Politikens Hus med det eksterne konsulentfirma Amrop. Kandidaterne skal derfor forvente at gennemgå test og interview med konsulenter. Hvis du har spørgsmål til stillingen eller processen, er du velkommen til at kontakte partner Niels Bentzen eller researcher Julie Westergaard via telefon +45 33 14 01 55 eller jwr@amrop.dk. 
 
Interesseret – gå ind på jppol.dk, øverst findes job. Tryk på stillingen, under annoncen findes ’søg stillingen’. Udfyld skemaet, vedhæft din ansøgning, cv, mm.   
 
Ansøgningsfrist: Torsdag den 30. marts 2017 
Header billede
JP/Politikens Hus er en af Danmarks førende medievirksomheder. Med Ekstra Bladet, Jyllands-Posten og Politiken udgiver vi en række af danskernes foretrukne nyhedsmedier på tryk, web og mobil. Udover at levere nyheder og kvalitetsjournalistik står koncernen bag JP/Politikens Forlag og Politikens Lokalaviser, som udgiver cirka 75 lokale ugeaviser i Danmark og Sverige. JP/Politikens Hus beskæftiger 2.400 ansatte og havde i 2016 en omsætning på 2,9 mia. kr.