Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
tre journalister med forstand på film og serier
Ansøgningsfrist: 30-06-2017
Tre journalister med forstand på film og serier 
 
Danmarks nye medie for den generation, der er vokset op med internettet, leder efter tre journalister, der lever og ånder for film og serier. Er du en af dem, så har du nok allerede været igennem det meste af bagkataloget hos både Netflix og HBO, og kan din moderne popkultur til perfektion, men du går ikke af vejen for at droppe en Matador-reference, når lejligheden byder sig. For dig er underholdningen nemlig den bedste indgang til at forstå den tid, vi lever i.  
 
Du behøver ikke at være besat af algoritmer, men du har næse for, hvordan en historie skal skæres online, og hvor den vil gøre sig bedst. Derfor skal du være en journalist, der tænker lige så meget over, hvordan din historier bliver præsenteret, som hvad de indeholder. For dig kan en historie lige så godt udkomme på Snapchat eller Facebook, og det ved du, der skal tages hensyn til. Det handler om historien, og hvor den fungerer bedst - altid.  
 
Om os: 
Vi har ikke noget navn endnu, men når vi går i luften senere på året, er det os der fortæller de vigtigste og bedste historier fra Danmark og verden omkring os. Uden at spilde vores brugeres tid. Hvordan vi behandler film og serier skal du som journalist på vores film- og serie-redaktion være med til at definere sammen med resten af det hold, vi er i gang med at sætte. 
 
Jobbet: 
Vi leder efter tre journalister, der er hurtige i tanke og handling og klar til at eksperimentere med fortælleformer for at skabe spændende indhold. 
 
De skal være arbejdsomme, nysgerrige, have lyst til at udfordre kendte former, initiativrige og sprængfyldt med både gode idéer og helst også højt humør. De kommer til at lave alt fra nyheder, features, analyser, til lister og interviews. Den gode idé vil altid blive prioriteret, men der vil også være dage, hvor der skal produceres en række velskrevne takes på historier, der tager sit afsæt i fællesstof. 
 
Vores historier kan være fortalt med både skrift, billeder, video, lyd eller helt andre former, så det er en fordel, hvis man er god til gif’er eller føler sig på hjemmebane i et videoredigeringsprogram, men det vigtigste er at kunne skrive.  
 
Kan du se dig selv som en del af holdet? Så send en ansøgning til os hurtigst muligt. Den skal indeholde lidt om dig og hvorfor du vil passe godt samt tre konkrete historie-idéer, som du mener, at det nye medie burde lave. Ansøgning og idéer skal kunne være på én A4-side, hvis din ansøgning er skriftlig. 
Det er ikke et krav, men formentlig en fordel, hvis du er uddannet journalist.  
 
Har du spørgsmål, så ring til chefredaktør Benjamin Kürstein på 31427476. 
 
Vi indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt, og aller senest den 30/6. 
 
Vi ser frem til at høre fra dig. 
Header billede
JP/Politikens Hus er en af Danmarks førende medievirksomheder. Med Ekstra Bladet, Jyllands-Posten og Politiken udgiver virksomheden en række af danskernes foretrukne nyhedsmedier på tryk, web og mobil. Koncernen står også bag JP/Politikens Forlag og Politikens Lokalaviser, som udgiver cirka 75 lokale ugeaviser i Danmark og Sverige. JP/Politikens Hus beskæftiger 2.400 ansatte og havde i 2016 en omsætning på 3 mia. kr.