Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Region Hovedstaden søger
Sygeplejerske til akut Gastrokirurgisk afdeling
Kirurgisk afdeling søger ny kollega! 
 
I Gastroenheden gør vi hver dag alt hvad vi kan for at vores patienter skal få den bedste pleje, og den bedst mulige oplevelse af deres tid på hospitalet. De kommer ind – en stor del af dem akut – med lidelser i den nederste del af mave- og tarmkanalen. Vores ambition er, at de i Gastroenheden skal mødes af det bedste og mest kompetente plejeteam fra dag ét og indtil de forlader afdelingen igen. 
 
Vi har brug for en kollega, der er interesseret i det akutte kirurgiske speciale. Vi er et stærkt team, både fagligt og socialt. Vi hjælper hinanden og sætter pris på et godt arbejdsmiljø og en god omgangstone, men vi savner en ny kollega. Du kan derfor blive en del af vort team! 
 
Vi søger en skarp og ambitiøs kollega – hvad enten du lige har fået stukket eksamensbeviset i hånden eller er hjemmevant i et akut-kirurgisk afsnit. Det vigtigste er, at du har styr på sygeplejen og er ivrig efter at vise hvad du kan.  
 
Der er stor mulighed for alsidig faglig udvikling indenfor den kirurgiske sygepleje, da vores patienter er indlagt i både korte og længere forløb, hvor helhedspleje er omdrejningspunktet. Du vil opleve at dagligdagen giver rig mulighed for at arbejde med den instrumentelle del af sygeplejen, herunder blodprøvetagning, arteriepunktur og anlæggelse af PVK, kateter, sonder og dræn. 
 
I Gastroenheden er der et tæt tværfagligt samarbejde. Der er tilknyttet en farmaconom, en diætist, en sekretær og en portør til mobilisering af patienterne. Vi har etableret forløb for patienterne, hvor der også er ansat sygeplejersker som koordinatorer i perioden for både indlæggelse- og udskrivelse. Dette betyder, at du i det daglige arbejde, har fokus på den direkte sygepleje til patienterne i afdelingen på et højt fagligt niveau. 
Vi ønsker, at du: 
 
Er positiv, imødekommende, kan skabe trivsel for patienterne og pårørende, samt bidrage til et fortsat godt arbejdsmiljø. 
Har et godt overblik og formår at prioritere mellem opgaverne i en travl hverdag, hvor akut sygepleje også er en del af hverdagen. 
 
Vi tilbyder dig:
  • Et job i det akutte kirurgiske speciale. 
  • Et struktureret seks måneders introduktionsforløb til hele afdelingen, hvor du er tilknyttet en mentor. 
  • Evalueringssamtaler hvor vi planlægger hvad afdelingen kan gøre for dig og din læring. Meningen er at du efter endt introduktion vil have en forståelse for patientens forløb som er indlagt i afdelingen, samt hvilke behandlinger, der stilles til rådighed for patienterne. 
  • En ledelse, der er lydhør og åben over for dine gode ideer og forslag. 
  • Indflydelse på tilrettelæggelse af vagtplan. 

Stillingen er i skiftende vagter 30-37 timer ugentligt og weekendvagt hver 3. weekend. Vi har planlægning af vagterne med ønskeplan, så du er med til at vælge din arbejdstid. Mulighed for at begynde den 1. januar eller snarest muligt.

Er du interesseret i at høre nærmere om afdelingen og stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Dorte Skaarup Schmidt på 3868 3597 (direkte 38 68 25 74), eller på mail: dorte.skaarup.schmidt@regionh.dk 
 
Send gerne ansøgningen allerede i dag, da der indkaldes løbende til samtale.
Vi glæder os til at høre fra dig. 


 

Fakta

Jobtype
Sygeplejerske
Arbejdssted
Herlev Hospital
Arbejdstid
30-37 timer
Jobnummer
207842
Ansøgningsfrist
01-01-2018
Om at bringe liv til verden, redde liv og forbedre liv. Det handler også om at skabe sammenhæng og tryghed for patienterne, så de føler sig godt behandlet. 
 
På Herlev og Gentofte Hospital, Region Hovedstadens største akuthospital, træder du ind i en verden af muligheder og mangfoldighed med plads til dine ambitioner. Du bliver en del af noget større – forskning og behandling i international klasse – et stærkt fagligt miljø, hvor vi har fingeren på pulsen og gør hinanden bedre.  
 
Du får et arbejde, der giver mening, fordi det handler om liv. 
 
Fakta 
  • Herlev og Gentofte Hospital er regionens største akuthospital med 6.500 ansatte 
  • Hvert år gennemføres 845.000 ambulante besøg, 114.000 indlæggelsesforløb, 34.000 operationer  
  • Hospitalet har 26 kliniske afdelinger 
  • Hospitalet har et aktivitetsbudget på 5,1 mia. kr. 
  • Hospitalet er ved at bygge nyt Kvinde-Barn-Center og Akuthus i Herlev.