Region Hovedstaden søger
Studentermedhjælper til Steno Diabetes Center Copenhagen

Vil du være med til at forbedre vilkårene for personer med diabetes og tage del i at udvikle og afprøve nye løsninger? Så er denne stilling måske noget for dig.   
Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) søger en ny opsøgende og nysgerrig studentermedhjælper til at arbejde med udvikling og afprøvning af komplekse udviklingsprojekter og programmer på diabetesområdet, idet vores nuværende studentermedhjælper er færdig som kandidat. Du bliver en del af et fagligt og udviklende miljø, hvor du kan få prøvet dig selv og din faglige viden af.  

 
Opgaverne
 
Som studentermedhjælper kommer du til at arbejde sammen med kollegaer i Afdeling for Vidensformidling og Kompetenceudvikling og på tværs af SDCC i forbindelse med igangværende forsknings- og udviklingsprojekter. Du vil blive involveret i forskellige arbejdsopgaver, herunder projektplanlægning, analyse, strategiudvikling og evaluering. Du vil få dine egne opgaver, som du bliver ansvarlig for, og vil derudover hjælpe til på forskellige ad hoc-opgaver i teamet og i afdelingen. Du behøver ikke have viden om diabetes, men det vil være en fordel, hvis du har interesse for sundhedsvæsnet og dets organisering.  

Eksempler på opgaver, som du skal være med til at løse:  

  • Planlægge og afvikle rekruttering af deltagere til forsknings- og udviklingsprojekter  

  • Udvikle, opsætte og indsamle spørgeskemaer i f.eks. SurveyXact og RedCap  

  • Deltage i litteratursøgning og -afdækning 

  • Deskriptiv analyse af kvantitative data 

  • Designe, indsamle og analysere kvalitative data (f.eks. interviews eller workshops) 

  • Klargøre mødemateriale til diverse møder og hjælpe til ved møderne med f.eks. referatskrivning   

  • Planlægge og afvikle team- og seminardage samt workshops i projekterne  

  • Og mange andre spændende opgaver 

 
Dine kvalifikationer 
Vi lægger vægt på, at du: 

  • er kandidatstuderende på en relevant universitetsuddannelse, f.eks. folkesundhedsvidenskab, sundhedsfremme, medicin, statskundskab, sociologi, antropologi, psykologi eller lignende 

  • mestrer dansk til fulde og er stærk skriftligt  

  • er analytisk anlagt og ikke bange for at kaste dig ud i nye opgaver og områder 

  • er opsøgende, omhyggelig, struktureret, fleksibel, engageret og har en god situationsfornemmelse 

  • kan arbejde både med større og mindre opgaver, også af praktisk og rutinepræget karakter 

  • har kendskab til forskellige (forsknings-) projektdesigns samt evaluerings- og/eller analysemetoder 

  • har interesse for sundheds- og/eller uddannelsesområdet  
     

Om Team Projekter og Tværgående Indsatser 
Stillingen som studentermedhjælper er placeret i Team for Projekter og Tværgående Indsatser, som er et af tre teams i Afdeling for Vidensformidling og Kompetenceudvikling (tidl. Uddannelsesafdelingen) på SDCC. Du kommer til at arbejde sammen med to andre studentermedhjælpere i teamet med hver jeres ansvarsområder samt fælles opgaver.  

 
Teamet arbejder med at udvikle og forbedre kvaliteten af indsatser for mennesker med diabetes, bl.a. på kompetenceudviklingsområdet samt gennem afprøvning af nye arbejdsgange inden for diabetesbehandlingen på både sygehuse og i almen praksis. 

Lige nu arbejder teamet med flere store projekter, som vi gerne vil have din hjælp til. Vi har bl.a. et program om diabetes hos personer med anden etnisk baggrund end dansk, samt et projekt om bedre brug af diabetesdata i almen praksis. Derudover har vi et projekt om behandling af diabetes hos indlagte patienter, et efteruddannelsesforløb for privatpraktiserende fodterapeuter og et uddannelsesforløb for diabetessygeplejersker. Der igangsættes løbende nye projekter, så der er altid rigeligt af opgaver.  

Ansættelsesvilkår 
Stillingen er en fastansættelse, som ophører automatisk, når du har fået din kandidatgrad. Arbejdstiden er som udgangspunkt 10 timer om ugen, og kan planlægges fleksibelt, så du har mulighed for at arbejde mindre i f.eks. eksamensperioder og mere i ferieperioder. 

Du får egen computer og andet nødvendigt udstyr. Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomster i Region Hovedstaden.  

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.  

 
Ansøgning og yderligere oplysninger 
Ansøgning, CV samt uddannelsesbeviser sendes online via linket her på siden. 

Ansøgningsfristen er d. 13. maj 2024. 

Vi holder 1. samtaler tirsdag d. 21. maj og efter behov også 2. samtaler tirsdag d. 28. maj. Hvis du ikke er blevet indkaldt til samtale senest d. 16. maj, er du desværre ikke kommet i betragtning til stillingen.  

Vil du vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte teamleder Niels Moth Christiansen tlf. 20 51 05 76 eller projektleder Natasja Bjerre Martinsen tlf. 60 15 77 18.  
 

Om Steno Diabetes Center Copenhagen  
Steno Diabetes Center Copenhagen er et internationalt førende diabeteshospital forankret i Region Hovedstaden. Hospitalet har specialiseret sig i behandling, klinisk forskning, forebyggelse og uddannelse i diabetes. SDCC er Skandinaviens største diabeteshospital, der har tilknyttet omkring 11.000 personer med diabetes. SDCC er beliggende i nybyggede lokaler ved siden af Herlev Hospital. Læs mere på www.sdcc.dk og følg os på Twitter, Facebook og LinkedIn.  


Fakta

Jobtype
Studentermedhjælper
Arbejdssted
Steno Diabetes Center Copenhagen
Arbejdstid
10
Jobnummer
255786
Ansøgningsfrist
13-05-2024
Contact
[Project.ContactPerson1.ProfileImage-]
Niels Moth Christiansen 
Phone
Mobile phone
[Project.ContactPerson2.ProfileImage-]
 
Phone
Mobile phone
[Project.ContactPerson3.ProfileImage-]
 
Phone
Mobile phone
[Project.ContactPerson4.ProfileImage-]
 
Telephone
Mobile phone
Text Det handler om liv

Det handler om liv. Om at bringe liv til verden og skabe livskvalitet. Om at redde liv og forbedre liv.

I Region Hovedstaden træder du ind i en verden af muligheder og mangfoldighed med plads til dine ambitioner.

Du bliver en del af noget større – et stærkt fagligt miljø, hvor vi har fingeren på pulsen og gør hinanden bedre. Du får et arbejde, der giver mening, fordi det handler om liv.

Vil du være med til at gøre en forskel?