Region Hovedstaden søger
Klinisk underviser søges til Afdeling for Blodsygdomme på Rigshospitalet

 Vil du arbejde med klinisk uddannelse og medvirke til skabe gode betingelser for studerendes klinikophold? Afdeling for Blodsygdomme søger en klinisk underviser, der har lyst til at spille en positiv og faglig stærk rolle i afdelingens læringsmiljø, og har mod på at videreudvikle den prægraduate uddannelse i afdelingen.

Din hverdag hos os

Du bliver rollemodel for afdelingens sygeplejersker samt sygeplejerskestuderende og din kerneopgave bliver at medvirke til udvikling af de studerendes teoretiske og kliniske kompetencer gennem vejledning og undervisning. Du vil være faglig leder for vores kliniske og daglige vejledere og kerneopgaven er at understøtte og kvalificere læringsmiljøet i vores afdeling.  

Du vil være en af to kliniske undervisere tilknyttet Afdeling for Blodsygdomme. Du bliver en del af et større netværk af undervisere på tværs af Center for Kræft og Organsygdomme (CKO) som Afdeling for Blodsygdomme hører under. Her lægger vi stor vægt på at dele erfaringer, at blive bedre sammen og tænke nye perspektiver og tanker ind for vores undervisningsarbejde. Dine daglige samarbejdspartnere og netværk er derfor afdelingens kliniske undervisere, CKOs uddannelsesansvarlige, vores oversygeplejersker, kliniske sygeplejespecialister og de kliniske - og daglige vejledere, der er tilknyttet vores afdeling.  

Dine arbejdsopgaver

Afdelingen modtager sygeplejestuderende på alle studieår, social - og sundhedsassistentelever i sidste praktik samt radiografstuderende i korte klinikperioder. Opgaven er derfor at sikre at uddannelse af studerende og elever varetages inden for rammerne af de gældende bekendtgørelser og studieordninger. Helt konkret er dine arbejdsopgaver:

  • At medvirke til et udviklende og inspirerende uddannelsesmiljø i afdelingen i tæt samarbejde med ledere, kliniske sygeplejespecialister og andet personalet.
  • Undervisning af studerende og elever, og at afholde refleksions- og sygeplejekonferencer med afsæt i klinisk beslutningstagen og klinisk lederskab.
  • At medvirke til at udarbejde og ajourføre undervisningsmateriale.
  • At planlægge og afholde vejledermøder.
  • At afholde forudsætningsgivende aktiviteter og prøver.
  • At være ressourceperson og sparringspartner for kliniske vejledere og daglige vejledere og bidrage til kompetenceudvikling af vejlederne.
  • Udvikling, koordinering, tilrettelæggelse af uddannelsesforløb for studerende og elever på tværs af centeret.
  • Kvalitetssikrings- og udviklingsaktiviteter i forhold til klinisk undervisning
  • Deltagelse i aktiviteter der støtter læring og overgange i præ – og postgraduat uddannelse.
  • Samarbejde med undervisere fra uddannelsesinstitutionerne.

Erfaringer med varetagelse af nogle af de beskrevne opgaver er en fordel, men vi forventer omvendt ikke, at du har erfaring med alle punkter. Det vigtigste er at du har gåpåmod og lyst til at varetage funktionen.

Du og din baggrund er vigtig

Vi forventer, du har klinisk erfaring som sygeplejerske (gerne inden for det hæmatologiske speciale), har erfaring med vejledning af sygeplejerske­studerende, samt videreuddannelse på kandidat – eller masterniveau . Derudover har du:  

  • Evnen til at arbejde selvstændigt, kreativt og opsøgende.
  • Gode samarbejdsevner og god til at lytte, inspirere og motivere.
  • Overblik og sans for at strukturere processer og sikre forløb.
  • Motivation for at etablere et godt og anerkendende uddannelsesmiljø hvor refleksion, vejledning og læring er i fokus.

Afdeling for Blodsygdomme

Afdeling for Blodsygdomme er en internationalt anerkendt og højt specialiseret afdeling, hvad angår udred­ning og behandling af forskellige typer af blodsygdomme, herunder knoglemarvstransplantation, akut leukæmi, lymfekræft og også godartede behandlingskrævende blodsygdomme.  Vi er førende i nye og effek­tive behandlinger, der målrettet går ind og rammer kræftcellen, inklusive forsøgsbehandlinger, der kan tilbydes patienter, inden de bliver alment tilgængelige for alle.

Bliv en del af en spændende arbejdsplads

Vi kan tilbyde dig et job i en afdeling, der er præget af stærk faglighed og et godt samarbejde mellem alle faggrupper.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest den 20. maj 2024. Vi ønsker tiltrædelse snarest muligt, men forventeligt 1. juli 2024. Stillingen er som udgangspunkt 37 timer ugentlig. Vi afholder samtaler den 22. maj.

Er du blevet nysgerrig – og vil du gerne vide mere – så skal du endelig kontakte chefsygeplejerske Hanne M Pedersen på 35 45 11 22. Du kan også få en fin introduktion til afdelingen her og se med på afdelingens instagram profil @afdelingforblodsygdomme.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Løn- og Takstnævn.


Fakta

Jobtype
Klinisk underviser
Arbejdssted
Rigshospitalet - Blegdamsvej
Arbejdstid
37 timer
Jobnummer
256159
Ansøgningsfrist
20-05-2024
Contact
[Project.ContactPerson1.ProfileImage-]
Hanne Merete Pedersen 
Ledende oversygeplejerske
Phone
Mobile phone
[Project.ContactPerson2.ProfileImage-]
 
Phone
Mobile phone
[Project.ContactPerson3.ProfileImage-]
 
Phone
Mobile phone
[Project.ContactPerson4.ProfileImage-]
 
Telephone
Mobile phone
Text Det handler om liv
Om at redde liv og øge livskvalitet. Sammen med de andre hospitaler i Region Hovedstaden arbejder vi for at sikre vores patienter den bedst mulige behandling og sammenhæng i forløbet.  
 
På Rigshospitalet træder du ind på Danmarks største og højest specialiserede hospital, hvor vi leverer forskning i international klasse og behandler patienter med komplicerede og sjældne sygdomme. Vi stiller høje faglige og menneskelige krav og tilbyder til gengæld en god og spændende arbejdsplads, hvor der er plads til at udfolde dine kompetencer og ambitioner.  
 
Vil du være med til at tage ansvar og gøre en forskel? 
 
Fakta 
  • På Rigshospitalet er vi 12.000 medarbejdere, de fleste af os arbejder på Blegdamsvej og i Glostrup  
  • Vi har over 500 højt specialiserede funktioner, bl.a. transplantationer på lever-, lunge-, nyre- og hjerteområdet samt transplantation af knoglemarv i forbindelse med kræftbehandling 
  • Vi modtager og behandler patienter fra Danmark, Færøerne og Grønland 
  • Vi uddanner sundhedsprofessionelle til fremtidens sundhedsvæsen.