El-teknisk projektleder - Service

Kan du levere el-tekniske løsninger i særklasse? Og har du lyst til stort (grønt) ansvar sammen med kompetente kolleger? Så har vi en plads til dig i vores Service team.

Som first mover på bæredygtige løsninger, i industrien og i mindre skala, og altid med et stort fokus på værdiskabende løsninger for vores kunder, er vi i rivende udvikling med stigende aktivitet. Derfor søger vi en erfaren el-teknisk projektleder/el-installatør med ansvar for rådgivning i forbindelse med udvikling og design af nye bæredygtige løsninger, opgradering af eksisterende løsninger, fejlfinding, idriftsættelse eller service-koncepter. 

Jobbet:
Du bliver i samspil med et team af dygtige teknikere og engineers primært ansvarlig for at eksekvere serviceordrer, der ligger inden for porteføljen. Derudover bliver du ansvarlig for mersalg til de kunder, som er direkte tilknyttet din portefølje. Vi sørger for, at du bliver supporteret af virksomhedens ledelse, sælgere og øvrige afdelinger i forhold til øvrige salgsfremmende aktiviteter. Du er løbende med til at udvikle nye, energioptimerende og bæredygtige løsninger til gavn for kunderne i din portefølje, vores øvrige kunder og for et grønnere og mere CO2-neutralt miljø.

Fagligt:
•    Bred el-teknisk erfaring, gerne som el-installatør
•    Stor erfaring som projektleder, med budget og ressourceansvar
•    Erfaring med eksekvering af bæredygtige serviceprojekter 
•    Et kommercielt og bæredygtigt mindset, som gør, at du kan fastholde og udvikle dine kunder

Personligt:
Du er innovativt tænkende og motiveres af at sælge, designe, konstruere og idriftsætte bæredygtige løsninger. Du trives med stor selvstændighed og rettidig omhu. Du bevarer overblikket og holder hovedet koldt - det går hurtigt med den grønne omstilling. Du har et højt drive, gode samarbejdsevner, er serviceminded og sætter en ære i at levere til tiden, til den rigtige økonomi og til den aftalte kvalitet. 

Har du lyst til at komme med på holdet?
Hos os er medarbejderne vores vigtigste aktiv. Vi vægter et sundt arbejdsmiljø, hvor vi går glade på arbejde og går glade hjem igen. Hos os får du ansvar, mulighed for udvikling og så er der kort vej til dygtige og samarbejdsparate kolleger.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Operations Jimmy Johansen, på tlf. +45 2287 5634.

Send venligst din ansøgning via linket ’søg stillingen’


 
Application deadline:
19-04-2024

Start date:
Start hurtigst muligt

Arbejdssted:
Esbjerg


Kontaktperson
Jimmy Johansen
Head of Operations
+45 22 87 56 34
Jan Christiansen
Service Portfolio Manager
+45 21 71 78 95