Elektriker/Automationstekniker til Danfoss, Gråsten

Vi søger en ny og kompetent elektriker, automatiktekniker eller automationstekniker til et stærkt team hos én af Caverions store tekniske outsourcing-aftaler ved Danfoss.

Du vil få base i Caverions afdeling på Danfoss, Gråsten hvor vi er et team i udvikling med fokus på modernisering af arbejdsgange og håndtering af opgaver, samtidig med at vi har et stort fokus på vidensdeling for at vi alle løbende udvikler os.

Om Managed Service i Caverion

I Caverion løser vi alle typer af opgaver inden for det tekniske serviceområde. Vi har en fast portefølje af servicekunder, som vi dagligt servicerer. Vores arbejdsmiljø er kendetegnet ved en åben og fri omgangstone, hvor en skovl er en skovl og en spade er en spade – og der er ikke langt til et godt grin

Du skal fungere både som elektriker og tekniker, der supporterer den nuværende vedligeholdelsesfunktion. Derudover kommer du til at indgå i et team af kompetente Caverion-servicemedarbejdere, og du vil også få et samarbejde med underleverandører og Caverions øvrige afdelinger.

Som en del af vores team, kan vi tilbyde dig en bred vifte af opgaver, herunder:

  • Almindeligt vedligehold på eksisterende installationer
  • Projektarbejde i tæt dialog med servicelederen med mulighed for øget ansvar
  • Tværfaglige opgaver
  • Serviceopgaver med fokus på kvalitet og kundetilfredshed
  • Opsøgende på forbedringstiltag og vedligeholdelsesopgaver

Din baggrund

Vi ser gerne, at du er uddannet elektriker eller automatiktekniker. Som alsidig tekniker kan du sortere og prioritere i mange selvstændige opgaver, og du er kendt for din evne til at samarbejde, og du har en positiv tilgang til opgaverne i dagligdagen. Desuden er du serviceminded, og vægter din faglige stolthed højt.

Din arbejdsplads

Hos Caverion får du en attraktiv stilling, hvor du, udover de kompetencer du kommer med, får mulighed for at tilegne dig endnu mere teknisk indsigt inden for flere tekniske områder. Vi tilbyder en afvekslende hverdag, hvor sikkerheden altid kommer i første række. Vi er en virksomhed med fart på, og med stor variation i hverdagens opgaver. Vi tilbyder dig mange gode udfordringer både fagligt og personligt samt de nødvendige kurser og efteruddannelser. Desuden indgår du i vores gode forsikrings – og pensionsordninger ligesom du får glæde af diverse personalegoder.

Kontakt

Er det noget for dig? Så ring endelig og få en snak med Site Manager, Torben Kristensen, på tlf. 6189 5948. Vi har kun behov for et cv, når du søger stillingen.
Application deadline:
31-05-2024

Start date:
Start hurtigst muligt

Arbejdssted:
Gråsten

Hjemmeside:
www.caverion.dk


Kontaktperson
Torben Kristensen
Site Manager
+45 6189 5948