Project Manager til spektakulært nyt hovedsæde i København

Vil du være med til at levere Design & Build-projekter i Nordeuropas største teknikentreprenørvirksomhed? Og vil du spille en nøglerolle som Project Manager med fokus på teknologi, bæredygtighed og kundetilpassede services i en ny og allerede ikonisk bygning i centrum af København? Så læs mere her!

Managed Services i Caverion

Caverion leverer integrerede tekniske løsninger og serviceydelser. Vi specialiserer os i at designe, installere og servicere brugervenlige og energieffektive løsninger til bygninger, infrastruktur, industrianlæg, marine og offshore.

Du bliver en del af Managed Services (MASE), som både er markedsledende inden for livscyklusprojekter og performance-kontrakter samt et vækstende forretningsområde hos Caverion. Vi sætter sikkerhed, kvalitet, god kundepleje og det gode samarbejde på tværs af organisationen højt på dagsordenen.

Rollen er en nyoprettet stilling med faglig udvikling, karrieremuligheder, og en konkurrencedygtig lønpakke inklusiv pension og sundhedsforsikring.

Dine primære ansvarsområder vil være følgende:

  • Ledelse af tværfaglige projekter i tæt samarbejde med vores driftsteam og kunden
  • Projekt- og økonomistyring, herunder beregning/prissætning og overholdelse af deadlines og budget
  • Analyse og udvikling af energieffektiv drift og bæredygtige løsninger
  • Overholdelse af sikkerhedsstandarder og lovgivning
  • Løbende vedligeholdelse og udbygning af samarbejdet med kunden

Teknisk og kommerciel profil

Ideelt set har du en bred teknisk baggrund som eksempelvis maskinmester. Du kan også være elinstallatør eller lignende. Derudover vil du lykkes i projektlederrollen, hvis du har stærke ledelses- og kommunikationsevner, en god procesforståelse inden for FM og vedligeholdelse og evnen til at tænke ud af boksen og problemløse.

Vi leder også efter dig, der er struktureret og målrettet, og som formår at træffe beslutninger med pondus og samtidig respekt for dine samarbejdspartnere. Det er altafgørende, at du har en god forretningsforståelse og evne til at arbejde på tværs af faggrupper.

Din arbejdsplads

Du vil være tilknyttet Caverions kontor i Skovlunde men have din daglige gang på kundens lokation i hjertet af København. Du vil være i tæt dialog med kundens ejendomsansvarlige samt have en bred berøringsflade ind i vores egen organisation af fagligt kompetente Site Managers, maskinmestre og teknikere samt Caverions strategiske samarbejdspartnere. Vi repræsenterer et utrolig engageret, åbent og inkluderende arbejdsfællesskab. Vi er stolte af at være en del af Caverion, og vi bidrager alle til den fortsatte udvikling af virksomheden og den gode arbejdsplads.'

Kontakt og ansøgning

Synes du, det lyder spændende? Så ring endelig til Business Development Manager, Brian Sigsgaard, på tlf. 5370 3740, som kan fortælle dig meget mere om Caverion, MASE og rollen som vores nye Project Manager.

Vi behøver kun dit cv, når du søger stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

I Caverion stræber vi efter at opbygge og opretholde en virksomhedskultur, der rummer mangfoldighed, respekterer menneskerettighederne, prioriterer medarbejdernes trivsel og sikkerhed, investerer i deres udvikling og bidrager positivt til samfundet og miljøet.

I rekruttering selekterer vi hverken på alder eller køn, men prioriterer i stedet at finde det bedste match mellem jobkrav og kompetencer. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede ansøgere, uanset køn, alder, etnicitet, religion, seksuel orientering eller andre former for forskellighed, til at søge stillingen.
Application deadline:
31-07-2024

Start date:
Start hurtigst muligt

Arbejdssted:
København

Hjemmeside:
www.caverion.dk


Kontaktperson
Brian Sigsgaard
Business Development Manager
5370 3740