Cookie Warning The website uses cookies to remember your settings and authentication. This information is not shared with any third party. Read more 
Shipping Trainee
Som Shipping Trainee kan du se frem til en udfordrende uddannelse og karriere i et internationalt miljø. 
 
UDDANNELSEN HOS TORM:
TORM A/S tilbyder et to-årigt uddannelsesforløb bestående af en praktisk og en teoretisk uddannelse begyndende 1. september 2018. Du vil blive uddannet inden for hele shippingområdet, og du kommer under din uddannelse derfor igennem flere afdelinger som Operations, Chartering, Technical support og Business support. 
 
VI SØGER:
For at få succes som trainee forventer vi, at du er moden og disciplineret samt motiveret for at tage ansvar og træffe beslutninger i højt tempo. Du motiveres endvidere af en travl dag i et internationalt miljø, hvor stort set al kommunikation med vores kunder og samarbejdspartnere foregår på engelsk. 
 
KVALIFIKATIONER: 
 • STX, HHX eller lignende med gode karakterer 
 • Matematik på B-niveau 
 • Flydende i engelsk og dansk - både i skrift og tale 
 • Alternativt BSC i International Shipping and Trade eller anden relevant uddannelse 
 • Det vil blive betragtet som en fordel, hvis du har erfaring fra erhvervslivet, militærtjeneste eller ophold i udlandet 
VI TILBYDER: 
 • Løn under uddannelse 
 • Dækning af udgifter i forbindelse med HD-studiet på CBS 
 • Spændende og uformelt arbejdsmiljø 
 • Sociale aktiviteter 
 • Sports- og kulturforening (dykning, fodbold, cykling, fitness, ski etc.) 
 • Sundhedsforsikring 
 • Morgenmad og frokostordning 
Under din uddannelse vil du arbejde på vores hovedkontor i Tuborg Havn. Du vil blive ansat i et internationalt miljø, hvor du har kontakt med kunder, leverandører og kolleger over hele verden. Hvis du har et ønske om at blive udstationeret på et af vores internationale kontorer, vil vi forsøge at imødekomme dette. Udstationering kan dog først ske, efter at trainee-uddannelsen er afsluttet, og du har fået yderligere erfaring. 
 
VI FORVENTER: 
TORM’s trainee-uddannelse er et udfordrende og krævende forløb, hvor det kan være nødvendigt at prioritere arbejde og studie højt. Du vil dagligt få nye opgaver og løbende få feedback fra din nærmeste leder. 
 
Din motivation og personlige kvalifikationer er mindst lige så vigtige, og du skal kunne identificere dig med vores ledelsesfilosofi: Safety, Performance, Relations and Personal Leadership. 
 
Hvis du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Human Resources på hr@torm.com eller på tlf. 39 17 92 00. 
 
VIL DU VÆRE TORM SHIPPING TRAINEE? SEND DIN ANSØGNING I DAG
TORM modtager ansøgninger fra 16. november 2017 til 31. december 2017. Ansøgning med begrundelse for din interesse for en karriere inden for shipping samt CV og eksamensbevis / nuværende karakterer sendes online. 
 
Vi afholder rekrutteringsevent den 16. januar 2018, hvor vi inviterer udvalgte kandidater. Formålet er, at begge parter lærer hinanden bedre at kende, og at du kan få et indblik i jobbet som shipping trainee. 
 
Vi glæder os til at modtage din ansøgning. 
 


Application deadline:
12/31/2017

Arbejdssted:
Hellerup

Kontaktpersoner: