Teamleder til fuldautomatiseret produktion

ENORM producerer Black Soldier Fly larver, der kan genanvende reststrømme fra vores fødevareindustri og upcycle disse til værdifulde ingredienser som protein, fibre og fedt. Ingredienserne fra vores produktion anvendes i dag til foder til fisk, svin, fjerkræ og kæledyr.
Vi søger nu adskillige nye medarbejdere til opstart af vores nye og automatiserede produktionsanlæg. Hvis du finder opstart af nye produktioner interessante og kan bidrage med et åbent sind for din fremtidige arbejdsplads, er det måske dig vi søger.
I dag er vi ca. 35 medarbejdere og skal i nærmeste fremtid udvide vores medarbejderstab på flere områder, så hold øje med vores annonceringer.

Jobbeskrivelse
Som teamleader vil du have ansvaret for driften under vagten, herunder at lede 2 kollegaer. I denne produktionsafdeling vækstes, høstes og forarbejdes larver.
Produktionen er fuldautomatiseret med logistikanlæg, ventilationsanlæg, foderanlæg og procesanlæg.
Der skal hver dag blandes ca. 450 ton vådfoder som bliver til ca. 100 ton forarbejdningsklare larver.
Jobbet kræver at man trivedes med flere jern i ilden og kan bevare overblik, da de forskellige produktionsanlæg skal køre samtidigt. I dagtimerne vil der også være modtagelse af råvarer.
Vi har altid flere medarbejdere på arbejde 24/7/365 og alle forventes at indgå i fast turnus med dag-, aften- og nathold iht. skifteholdsplaner med 8-timers vagter i hverdage og 12-timers vagter i weekender. 

Fokuserede og kvalitetsbevidste teamplayers med høj motivation 
Vi søger medarbejdere, der har en positiv tilgang til sit arbejde og trives i en hverdag hvor der løbende skal prøves kræfter med forskellige opgaver.
Du har en positiv tilgang over for medmennesker og skal endvidere:

  • lede medarbejdere under vagt
  • sikre drift af tekniske anlæg herunder logistikanlæg, robotter, ventilationssystemer, foderanlæg og procesanlæg
  • prøvetage og registrere
  • udføre rengøring
  • udføre forefaldende arbejde og hjælp til kolleger i andre opgaver

Kvalifikationer

  • erfaring i at være procesoperatør eller lignende
  • erfaring fra automatiserede produktionsmiljøer
  • erfaring med IT på brugerniveau

Ansøgning og kontakt

Se mere på www.enormbiofactory.com
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for produktionen; Thomas B. Christensen tlf.: +45 5189 2531. Ansøgninger behandles løbende, så interesserede opfordres til at søge snarest og senest den 19. februar 2024.

Enorm Biofactory A/S er lokaliseret ved Hvirring vest for Horsens. Her har vi bygget Skandinaviens første industrielle insektproduktion, målet er i starten af 2024 at producere 100 tons levende larver hver dag. På det tidspunkt forventer vi en arbejdsplads med 60 medarbejdere.

Application due
19-02-2024

Start date
Start hurtigst muligt

Work hours


Position category


Position type
Produktion/Lager

Workplace
Midtjylland

Contact
 
 
 
 
Follow us