Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Gjensidige är ett ledande nordiskt sakförsäkringsbolag, och är noterad på Oslo Börs. Vi har cirka 4000 medarbetare och erbjuder sakförsäkring i Norge, Danmark, Sverige och Baltikum. I Norge erbjuds också bank, pension och sparande. Intäkterna 2016 var 25,5 miljarder NOK och de totala tillgångarna utgjorde 136 miljarder NOK.

Gjensidige & Vardia Care söker sjuksköterska med hjärtat på rätta stället
Just nu söker vi två nya kollegor som vill vara med och skapa marknadens absolut bästa sjukvårdsförsäkring!
 
Som sjuksköterska på vår vårdplanering är du hjärtat i vår verksamhet och ansiktet utåt till våra kunder. Vi är ett litet men tajt gäng som jobbar nära varandra och vi tror att du är engagerad, nyfiken, flexibel och att du självklart alltid har kunden i fokus!  
 
Om tjänsten 
Som sjuksköterska hos oss blir du en del av ett team om fem personer där ni tillsammans ansvarar för att ge bästa möjliga service och bemötande till våra sjukvårdskunder. Du hjälper våra kunder med medicinsk rådgivning och planering av vårdinsatser utifrån kundens behov och försäkringens omfattning, främst över telefon, men även via chatt och mejl. I rollen ingår också vissa administrativa uppgifter som exempelvis hantering av remisser och ersättning till vårdgivare.  
Vi söker dig som brinner för god kundkontakt, men som också vill vara en del av ett samarbetande team och gärna ha kul på jobbet! För att trivas hos oss bör du vara anpassningsbar och tycka det är spännande att delta i utvecklingen, både av företag och avdelningen.

Vi söker dig som utöver att lockas av ovan beskrivna arbetsuppgifter, även 
  • Är legitimerad sjuksköterska 
  • Har minst ett par års relevant yrkeserfarenhet inom vårdyrket eller kundservice inom vård och omsorg. Du får gärna ha erfarenhet från liknande uppdrag i försäkringsbranschen 
  • Har telefonvana med hög servicekänsla och goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift 
  • Är noggrann och lösningsorienterad 
  • Är engagerad och gärna fattar egna beslut 
  • Tycker om att vara en del av ett litet team där möjligheten att påverka processer och arbetssätt är mycket stor.  

Rollen som sjuksköterska hos oss passar bäst för dig om har ett genuint intresse för vård och omsorg samtidigt som du trivs i en servicefunktion där du har mycket kontakter över telefon, men även är en del av ett initiativrikt team där alla hugger i där det behövs. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

Om vår sjukvårdsaffär
Inom ramen för affärsområdet Personförsäkringar ingår sjukvårdsförsäkringar men också övriga personförsäkringar till såväl privat- som företagskunder. Vi försäkrar idag cirka 11 000 sjukvårdskunder, med en målsättning av växa lönsamt genom att utmana marknaden och skapa riktigt bra försäkringserbjudanden. 

Mer om tjänsten
Vi sitter i ljusa lokaler i Garnisonen, Karlavägen 108 i Stockholm city. Tjänstgöringsgraden är 50-100%, enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.
 
Vi ser fram emot din ansökan!
 

Jobbtyp:
Fast

Heltid/Deltid:
Heltid

Sista ansökningsdag:
2017-11-24

Placeringsort:
Stockholm

Skicka ansökan

Hemsida:
https://gjensidige.se

Kontakt:

Sandra Lindfeldt 
+46 725369181