Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Gjensidige är ett ledande nordiskt sakförsäkringsbolag, och är noterad på Oslo Börs. Vi har cirka 4000 medarbetare och erbjuder sakförsäkring i Norge, Danmark, Sverige och Baltikum. I Norge erbjuds också bank, pension och sparande. Intäkterna 2016 var 25,5 miljarder NOK och de totala tillgångarna utgjorde 136 miljarder NOK.

Utredare till Gjensidige
Har du en bakgrund som polis och/eller arbetar som utredare idag? Då kan det vara dig vi söker!
 
Vi söker en motiverad och engagerad utredare till vår utredningsenhet, med placering i Stockholm. Du blir en del av ett team som består av en avdelning i Köpenhamn med fem medarbetare och en ledare samt en utredare i Malmö. Du blir med andra ord en del av ett litet men mycket motiverat team med spännande och utmanande arbetsuppgifter. 
 
Vem är du 
Du ska ha utbildning från Polishögskolan och ha minst 8-10 års erfarenhet från näringslivet. Det är meriterande om du arbetat inom försäkringsbranschen och har erfarenhet av utredningsarbete inom motor. Det är viktigt att du är lätt att samarbeta med har en positiv inställning till arbetsuppgifterna, har god människokännedom och förmågan att sätta dig in i andra personers situation. Du är en lagspelare som är målinriktad samtidigt som du kan arbeta självständigt. Då du blir en central stöttepelare till våra skadeavdelningar är det viktigt att du har förmågan att kommunicera på ett enkelt sätt med kollegor på alla nivåer. Det kan också ingå inslag av utbildning. 
 
Dina arbetsuppgifter 
  • Identifiera och utreda försäkringsbedrägerier – eller försök till – inom ramarna för Gjensidiges strategier (inom alla produktområden), gärna med en fallenhet för att använda IT i detta arbete
  • Utbildning av kollegor inom affärsområdena 
  • Bidra i projektarbeten, också i form av skadeförbyggande verksamhet
  • Att bidra till avdelningens finansiella mål
  • Skapa relationer inom ditt ansvarsområde

Vi erbjuder dig 
Ett spännande arbete i en dynamisk och kompetent arbetsmiljö i en solid och framtidsorienterad nordisk koncern. En koncern där vi värdesätter medarbetarnas insatser och erbjuder bra anställningsförmåner. I Gjensidige kan du förvänta dig spännande utmaningar kryddat med möjlighet att själv påverka utvecklingen och din arbetsvardag.

Jobbtyp:
Fast

Heltid/Deltid:
Heltid

Sista ansökningsdag:
2017-12-03

Placeringsort:
Stockholm

Skicka ansökan

Hemsida:
https://gjensidige.se

Kontakt:

Hans Erik Nordby Rasmussen 
Chefkonsulent
+4540406620
Göran Trangius 
Utredare
0709-624334