Bussförare Årjäng

Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se    

 

Trafikområde Värmland är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sverige. Med drygt 550 medarbetare och 240 bussar ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare Region Värmland, driva och utveckla busstrafiken i vårt län.

 

Vi erbjuder  

Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.  

 

Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling. Hela vårt arbetssätt präglas av vår affärsidé att ”Förenkla kundens vardagsresor” och strävan mot vår vision att ”Alla vill resa med oss”.  

 

Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter och ser gärna kvinnliga sökanden.  

 

Personliga egenskaper och utbildning  

Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt. Du behärskar svenska i tal och skrift.   

Våra kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Du har D-körkort, har du YKB är det ett plus.

Om du blir inbjuden till intervju så vill vi gärna att du har med dig ett utdrag från polisens belastningsregister, detta beställer du på www.polisen.se 

 

Om tjänsten  

Det finns flera olika varianter av tjänster lediga hos oss:

Vi söker dig som vill jobba 100% och som vill ha en tillsvidareanställning med placering i Årjäng. 

Vi har även behovsanställningar där du jobbar vid behov,  dvs när ordinarie personal är lediga, sjuka eller är på utbildning.

Lön enligt kollektivavtal.  

 

Frågor gällande rekryteringsprocessen:  

Charlotte Sjöberg, Utbildning- och rekryteringsansvarig,  e-post: charlotte.sjoberg@nobina.se

Frågor gällande tjänsten:

Josip Preselj, gruppchef Karlstad och Årjäng, e-post: josip.preselj@nobina.se

 

Facklig kontaktperson:  

Kommunal, e-post: kommunal.karlstad@nobina.se 

 

Ansökan  

Urval sker löpande


Logga2020

På Nobinakoncernen arbetar 13 000 medarbetare i fyra länder. Varje dag jobbar vi för att hitta hållbara, trygga lösningar på våra resenärers vardagspussel och på samhällets stora utmaningar.

Bakom varje resa finns vi som jobbar i bussen, i verkstad, på kontor, med trafikledning eller utvecklar framtidens smarta trafiklösningar med visionen Alla vill resa med oss!
 

Sista ansökningsdag:


2024-06-30

Kontaktperson

Charlotte Sjöberg 
Rekryteringsansvarig
Josip Preselj 
Gruppchef
0544001832
 
 

Följ oss på sociala medierTipsa en kompis