Linja-autonkuljettaja Espoon Kloviin

Haemme linja-autonkuljettajia vakituisiin koko- ja osa-aikaisiin työsuhteisiin Klovin varikollemme Espooseen. Työn aloitusajankohta voidaan sopia joustavasti. Työajat lähiliikenteen kuljettajilla sijoittuvat klo 04-03 välille ja työvuorot ovat kestoltaan 5-10 h pituisia.

Odotamme sinulta:

  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Vähintään auttavaa suomenkielentaitoa. 
  • Kykyä kohdata erilaiset tilanteet ja ympäristöt rauhallisesti sekä turvallisesti.
  • Mahdollisuutta työskennellä aamu-, ilta- ja viikonloppuvuoroissa sekä pyhäpäivinä.
  • D-ajokorttia, linja-autonkuljettajan ammattipätevyyttä sekä ennakoivaa, turvallista ja täsmällistä ajotapaa.

Tarjoamme sinulle:

  • Vakavaraisen ja luotettavan työnantajan.
  • Pitkäaikaisen työsuhteen Suomen suurimmalla sähköbussiliikennöitsijällä.
  • Kattavan perehdytyksen ja mukavat työkaverit, jotka ovat liikennöintialan huippuammattilaisia.
  • Yksityisen työterveyshuollon, HSL:n matkakortin alennettuun hintaan, lounasedun sekä uimahalli-, kuntosali- ja ryhmäliikuntaedun sopimuskumppaneillamme.
  • Linja-autohenkilökunnan TES:n perustuvan palkkauksen, jossa tuntipalkka sijoittuu 1.2.2024 alkaen 17,19–18,97 e/h välille työkokemuksesi mukaan sekä TES:n mukaiset lisät.

Lisätietoa palkkauksesta:

Tuntipalkan lisäksi sinulle kertyy iltalisä klo 18 –22 +15 %, yölisä klo 22–06:00 +30 %, lauantailisä klo 06–18 20 %, klo 18–24 50 % ja vapaapäivälisä 100 %. Lisäksi täyttä työaikaa tekevälle kuljettajalle kertyy vuosittain noin 18 pekkaspäivää vuosilomien lisäksi.

 

Me Nobinalla arvostamme tasapuolista ikä- ja sukupuolijakaumaa. Etnisesti ja kulttuurisesti monimuotoinen työyhteisömme on meille rikkaus. Kannustamme aktiivisesti myös naisia hakeutumaan alalle.

Lähetä hakemuksesi Hae paikkaa -painikkeella. Muista ottaa haastatteluun mukaasi ajokortti, ammattipätevyyskortti, ajokorttirekisteriote (tulosta Traficomin sivuilta), työtodistukset ja jos et ole EU-maan kansalainen, työ- ja oleskelulupa.


Logga2020

Nobina on Pohjoismaiden suurimpana joukkoliikenneoperaattorina merkittävä koko toimialan kehittäjä. Nobina kuljettaa joka vuosi 305 miljoonaa matkustajaa ja työllistää noin 13.000 ihmistä.
 
Suomessa toimimme pääkaupunkiseudulla, Turun seudulla ja ensi keväästä alkaen Oulun seudulla. Meillä on Suomessa noin 1500 työntekijää ja 500 linja-autoa. Olemme Suomen suurin sähköbussiliikennöitsijä. Panostamme vahvasti ympäristöasioihin ja taloudelliseen ajotapaan myös omalla Vihreä Matka -konseptillamme.
 
Arvojemme mukaisesti keskitymme asiakkaidemme matkustamisen helpottamiseen, toimintamme kehittämiseen vastuullisesti sekä toistemme kunnioittamiseen.
 
Arvostamme Nobinalla tasapuolista ikä- ja sukupuolijakaumaa sekä vaalimme etnistä ja kulttuurista monimuotoisuutta.

Sista ansökningsdag:


30.6.2024

Kontaktperson

Ilmo Jokela 
Ryhmäpäällikkö, Klovi
+358 40 631 9166
Tomi Lehtinen 
Ryhmäpäällikkö, Klovi
040 660 8422
 
 

Följ oss på sociala medierTipsa en kompis