Linja-autonkuljettajan työharjoittelupaikka - työssäoppiminen 2024

Henkilökohtaiset ominaisuudet ja koulutus    

Tarjoamme työharjoittelupaikan sinulle, joka olet jo oppilaitoksessa opiskelemassa linja-autonkuljettajaksi, etsit työharjoittelupaikkaa, ja haluat kehittää osaamistasi asiakaspalvelutehtävissä ja tulevana joukkoliikenteen ammattilaisena. Nobinalla haluamme helpottaa asiakkaiden arjen matkustamista ja saavuttaa visiomme "Kaikki haluavat matkustaa kanssamme". 

Tehtävässäsi linja-autonkuljettajana tapaat lapsia, nuoria ja aikuisia, joilla kaikilla on erilaisia toivomuksia matkansa suhteen. Oletko sinä tuleva linja-autonkuljettajamme, joka asettaa asiakkaan etusijalle? Silloin työharjoittelupaikkasi on Nobinalla.

Odotamme sinulta:

  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Vähintään auttavaa suomenkielentaitoa. 
  • Kykyä kohdata erilaiset tilanteet ja ympäristöt rauhallisesti sekä turvallisesti.
  • Mahdollisuutta työskennellä aamu-, ilta- ja viikonloppuvuoroissa sekä pyhäpäivinä.

Tarjoamme sinulle:

  • Vakavaraisen ja luotettavan työnantajan tuen.
  • Työharjoittelusi jälkeen mahdollisuuden työllistyä pitkäaikaiseen työsuhteeseen Suomen suurimmalla sähköbussiliikennöitsijällä.
  • Kattavan perehdytyksen ja mukavat työkaverit, jotka ovat liikennöintialan huippuammattilaisia.

 

Me Nobinalla arvostamme tasapuolista ikä- ja sukupuolijakaumaa. Etnisesti ja kulttuurisesti monimuotoinen työyhteisömme on meille rikkaus. Kannustamme aktiivisesti myös naisia hakeutumaan alalle.    

Tietoa avoinna olevista tehtävistä   

Haemme jatkuvasti kuljettajia työharjoitteluun. Jätä meille yhteystietosi, niin otamme yhteyttä. Voit jättää hakemuksesi Hae paikkaa -toiminnolla, tai kysyä lisätietoja lähettämällä sähköpostia yhteyshenkilöille tai soittamalla yhteyshenkilöille.


Logga2020

Nobina on Pohjoismaiden suurimpana joukkoliikenneoperaattorina merkittävä koko toimialan kehittäjä. Nobina kuljettaa joka vuosi 305 miljoonaa matkustajaa ja työllistää noin 13.000 ihmistä.
 
Suomessa toimimme pääkaupunkiseudulla, Turun seudulla ja ensi keväästä alkaen Oulun seudulla. Meillä on Suomessa noin 1500 työntekijää ja 500 linja-autoa. Olemme Suomen suurin sähköbussiliikennöitsijä. Panostamme vahvasti ympäristöasioihin ja taloudelliseen ajotapaan myös omalla Vihreä Matka -konseptillamme.
 
Arvojemme mukaisesti keskitymme asiakkaidemme matkustamisen helpottamiseen, toimintamme kehittämiseen vastuullisesti sekä toistemme kunnioittamiseen.
 
Arvostamme Nobinalla tasapuolista ikä- ja sukupuolijakaumaa sekä vaalimme etnistä ja kulttuurista monimuotoisuutta.

Sista ansökningsdag:


30.6.2024

Kontaktperson

Ilmo Jokela 
Ryhmäpäällikkö, Klovi
+358 40 631 9166
Tomi Lehtinen 
Ryhmäpäällikkö, Klovi
040 660 8422
 
 

Följ oss på sociala medierTipsa en kompis