Nobina søker bussførere - Lillestrøm, Mortensrud, Ski og Nesodden

Hver dag hele året velger en million mennesker å reise bærekraftig med oss. Fra nord til sør, i byen og på landet. Til neste holdeplass eller helt hjem. Sammen holder vi samfunnet i bevegelse hver dag.

Nobina er det største busselskapet i Norden, med virksomhet i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Konsernet har 11 000 medarbeidere og en omsetning på 9 milliarder. I Norge leverer Nobina kollektivtransport i by og distrikt i tillegg til andre busstjenester og har årlig 44 millioner passasjerer.

I Nobina jobber vi hver dag for at våre reisende skal komme trygt og behagelig frem. Som bussfører er du selskapets ansikt utad, og vi ønsker at våre kunder opplever deg som en trygg fører med fokus på sikkerhet, samtidig som du skaper en hyggelig reiseopplevelse. Det er derfor viktig at du er ansvarsfull, pålitelig og bidrar med å yte god service til våre kunder.   

 

Vi søker både heltid og deltid, fast og midlertidig, timesførere og sommervikarer. Vi er fleksible både på stillingstørrelser, og arbeidstid. Vi søker etter førere til alle våre avdelinger som for tiden er Mortensrud i Oslo, Lillestrøm, Ski og Nesodden. Husk å oppgi hvilken avdeling du ønsker å jobbe i når du søker.

Som bussfører har du alltid fokus på sikkerhet og på å yte god service overfor våre kunder. Du møter situasjoner med ro og trygghet. Du er ansvarsfull og tar utfordringen med alltid å ha fornøyde kunder.  Vi søker derfor etter deg som har et ønske om å bidra til en trygg og sikker reise for våre passasjerer.

Kundene våre reiser med oss nesten hele døgnet så du trives med skiftarbeid.  

 

Vi tilbyr:

- lønn under opplæring

- ryddige og ordnede arbeidsforhold

- stor grad av fleksibilitet

- godt arbeidsmiljø 

- mulighet for ferieleilighet i Spania gjennom Kollektivtrafikkens Personellservice

- fribillett-ordning i samsvar med tariffavtalen

- intern mobilitet i Norge og norden

 

Kvalifikasjoner  

- Førerkort klasse D

- Kjøreseddel

- Yrkesjåførkompetanse (YSK)

- Du må beherske norsk muntlig og skriftlig, og kunne bestå Bussnorsk-testen 

- Serviceorientert

 

Søknadsfrist:  

04.05.2024  

Vi innkaller fortløpende til intervju.


Logga2020

Nobina er Nordens største og mest erfarne operatør innenfor kollektivtrafikk for buss

Sista ansökningsdag:


04.05.2024

Kontaktperson

Judith Nilsen-Hauge 
Driftsleder
 
 
 

Följ oss på sociala medierTipsa en kompis