Ønsker du å lede vårt verksted i Lillestrøm?

Er du en leder med et helhetlig blikk og som ser viktigheten av en trygg og god arbeidsplass? Vi søker nå etter en leder til vårt verksted for tunge kjøretøy.

Hver dag hele året velger en million mennesker å reise bærekraftig i kollektivtrafikken med oss. Fra nord til sør, i byen og på landet. Til neste holdeplass eller helt hjem. Sammen holder vi samfunnet i bevegelse hver dag.

Det har nå åpnet seg en spennende mulighet som leder for verksted i Lillestrøm i Nobina. Vi er en stolt leverandør av kollektivtrafikk i Lillestrøm og har anlegg med 151 busser. Disse vedlikeholdes ved vårt verksted i Leiraveien i Lillestrøm. Her utføres også PKK og Fartsskriver-kontroller. Vi har busser av merket Setra (12 og 15-metere, Mercedes), Scania (leddbuss) og BYD (El-leddbusser) og MAN (leddbuss). 

Som verkstedleder har du det overordnede ansvaret for verkstedsdriften. Du skal bidra til at bussene våre er velholdte og velfungerende, noe som er en forutsetning for at våre kunder skal kunne reise med oss på en sikker og behagelig måte. Vi har høye mål for kvalitet og kundetilfredshet, og er derfor på jakt etter en person som evner å ha oversikt og tenker helhet når beslutninger skal tas.

I vårt verksted arbeider vil du lede et team bestående av 20 dyktige og engasjerte medarbeidere hvor ulike roller er fordelt. Arbeidsmiljøet preges av en uformell tone der alle skal bli sett og hørt og med mulighet for å påvirke egen arbeidshverdag. Vi søker en leder som ønsker å bidra til at teamet blir enda sterkere.


Sentrale arbeidsoppgaver:

Dette er en variert og spennende stilling der du får utnyttet ditt potensial som leder gjennom daglig drift av verkstedet. Arbeidet innebærer tett dialog på tvers- og på ulike nivåer i organisasjonen, blant annet med lokal ledelse, dine ansatte og med eksterne samarbeidspartnere/ leverandører.

Bredden i oppgavene inkluderer blant annet:

 • Ansvaret for at verkstedet driftes og at bussmateriellet er iht myndigheters, oppdragsgivers og Nobina sine krav og standarder
 • Personalansvar for egen medarbeidergruppe. Dette inkluderer blant annet å legge til rette for ansvar, læring- og kompetanseutvikling, bemanningsplanlegging, sykefraværsoppfølging og annen personaloppfølging
 • Aktiv deltager i lokal ledergruppe ​
 • Budsjett- og rapporteringsansvar
 • Oppfølging av skader
 • Ta i mot og følge opp avvik herunder HMS
 • Sikre løpende bestilling av nødvendige reservedeler, samt olje, frostvæske, spylervæske etc.

Hvem er du? 

Vi tror den rette personen for denne stillingen har noen års erfaring som verkstedsleder og har hatt personalansvar. Ettersom stillingen innebærer et bredt sett arbeidsoppgaver, bør du være god på å strukturere hverdagen din og ha god gjennomføringsevne. Du ser hva som trengs å gjøres, og gjør det, samtidig som du ikke er redd for å delegere oppgaver. Vi ønsker deg som ser verdien av et godt og trygt arbeidsmiljø og det er derfor viktig for oss at du har god relasjonell kompetanse og både trives med samarbeid, samt evner å engasjere dine kollegaer.

I tillegg har du:

 • Fagbrev tunge kjøretøy, gjerne teknisk fagskole innen verkstedledelse
 • Kunnskap om- og kan anvende avtaleverk innen arbeidsmiljøloven, tariffavtaler og relevante lover og forskrifter.
 • Teknisk forståelse
 • Behersker norsk muntlig og skriftlig

Hvorfor skal du velge Nobina?

Vi kan tilby en utfordrende og spennende stilling der du får utviklet deg i et selskap med viktig samfunnsoppdrag der vi hver dag bidrar til det grønne skiftet. Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø der vi har det hyggelig på jobb. Ikke minst vil vi kunne tilby gode betingelser og andre fordeler.

Stillingen rapporterer til avdelingsleder. 

Har du ytterligere spørsmål om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med HRBP Anette Jørgensen, mobil 93221440, eller Geir Bærheim, mobil 92429381.

Søknadsfrist: Søkere vurderes fortløpende, frist 19.04.2024.


Logga2020

Nobina er Nordens største og mest erfarne operatør innenfor kollektivtrafikk for buss

Sista ansökningsdag:


19.04.2024

Kontaktperson

 
 
 
 

Följ oss på sociala medierTipsa en kompis