Business Analyst - Care Technology

Vill du göra skillnad på riktigt? Nu söker vi en Business Analyst till Nobina!

Vad erbjuder vi?  
Som Business Analyst kommer du vara en del av ett team som strävar efter att leverera högkvalitativa tjänster som påverkar och förbättrar människors vardag. Care teamet fokuserar på system som stöttar vår verksamhet som rör resor med särskilda behov. Det innebär att vi, varje dag, i varje ögonblick, prioriterar de resor som samhället har störst behov av att utföra. Vi står inför en stor transformation gällande våra kärnprocesser och systemlandskap där din roll kommer ha en stor påverkan på hur vi arbetar med projektet framåt.  

I rollen som Business Analyst kommer du att: 

  • Samarbeta med organisationen för att samla in, dokumentera och analysera affärsbehov genom hela projektets livscykel. 
  • Analysera krav för att säkerställa att de är tydliga, kompletta och överensstämmer med verksamhetens behov och kvalitetskriterier. 
  • Arbeta hands-on med att översätta affärsbehov till funktionskrav. 

Vem är du?  
Vi tror att du är affärsorienterad och har förmågan att skapa förtroende hos ditt team såväl som hos stakeholders. Du är kommunikativ och har en god analytisk förmåga samt intresse att se över och förbättra arbetssätt. Du uttrycker dig väl på svenska och engelska, både i tal och skrift. 

Vidare har du: 

  • Relevant eftergymnasial utbildning. 

  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet i en liknande roll 

  • Förståelse för både affärs- och tekniska aspekter av en organisation. 

Om du är redo att ta dig an en utmanande roll där du kan göra verklig skillnad och forma framtidens resor med särskilda behov, skicka in din ansökan idag och bli en del av vårt team på Nobina Care! 

Välkommen till Nobina! 
Låter detta som en tjänst för dig? Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Erika Thorslund, Talent Acquisition, erika.thorslund@nobina.se. Tjänsten är med placering på vårt huvudkontor i Solna.    

Vi på Nobina vet att mångfald och inkludering berikar både individer, grupper och oss som företag. Allas samlade erfarenheter är viktiga för att vi som jobbar på Nobina, likväl som samhället runt omkring oss, ska kunna växa och utvecklas på bästa möjliga sätt.  

Om Nobina 
Vi är Nobina; med 13 000 medarbetare i fyra länder är vi Nordens största företag inom kollektivtrafiken. Varje dag, året runt, väljer en miljon människor att resa mer hållbart med oss. Från norr till söder, i stadsmiljö och på landsbygden. Till nästa hållplats, eller hela vägen hem. Tillsammans med våra resenärer och uppdragsgivare är vi stora nog att göra skillnad, på riktigt. Från ett välkomnande bemötande och en bekväm bussresa, till ny smart teknik som bidrar till fler fossilfria resor. En unik möjlighet att skapa förändring. Nobina IT består av 120 medarbetare. Läs mer på www.nobina.se 

 

 


Logga2020

På Nobinakoncernen arbetar 13 000 medarbetare i fyra länder. Varje dag jobbar vi för att hitta hållbara, trygga lösningar på våra resenärers vardagspussel och på samhällets stora utmaningar.

Bakom varje resa finns vi som jobbar i bussen, i verkstad, på kontor, med trafikledning eller utvecklar framtidens smarta trafiklösningar med visionen Alla vill resa med oss!
 

Sista ansökningsdag:


2024-06-30

Kontaktperson

Erika Thorslund 
 
 
 

Följ oss på sociala medier



Tipsa en kompis