Fordons IT Tekniker Malmö

Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se    

Trafikområde Malmö är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sverige. Med drygt 800 medarbetare och 230 bussar ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare Skånetrafiken, driva och utveckla busstrafiken i Malmö stad.  

Nobina har utvecklat en IT plattform för sin fordonsflotta där tjänster och kommunikation ombord kan samsas i en öppen och flexibel miljö och integreras med externa system. Plattformen som kallas NME, Nobina Mobile Extension, är en öppen plattform som gör det enkelt att integrera och byta ut teknik och tjänster.
NME ger oss branschledande kvalitet i alla tjänster och möjligheten att snabbt anpassa oss till den tekniska utvecklingen samt nya bransch- och regeländringar.

 

Arbetsuppgifter som Fordons IT Tekniker
• förebyggande servicearbete samt reparation och installation av ombord system
• dokumentation av utfört arbete
• analys av data från olika system
• ha regelbunden kontakt med olika avdelningar på Nobina samt externa partners och leverantörer

 

Personliga egenskaper och utbildning
Vi söker dig som har:

Teknisk gymnasieutbildning eller KY-utbildning med inriktning på några eller något av följande områden: fordonsel, svagström, elektronik, data/nätverk.
Det är meriterande med erfarenhet av felsökning i lågspänningskretsar, helst kopplat till fordon, samt kunskap om IP-baserade nätverk.

Du behöver B-behörighet för bil, samt är det meriterande med D-behörighet för buss.
Som person är du serviceinriktad och behärskar svenska i tal och skrift. Då du kommer att arbeta både enskilt och i team ser vi flexibilitet och samarbetsförmåga som viktiga egenskaper.

Tjänsten är på 100% och arbetstidens förläggning är morgon/dagtid.

Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och stora möjligheter till utveckling som person och mekaniker. Hela vårt arbetssätt präglas av vår affärsidé att ”Förenkla kundens vardagsresor” och strävan mot vår vision att ”Alla vill resa med oss”.  

Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter!  

 

Om tjänsten  

Tjänsten är på hetid och arbetstidens förlängning är morgon/dagtid 

Frågor gällande rekryteringsprocessen:  

Jimmy Nilsson, e-post: jimmy.nilsson@nobina.se

tel. 0701-87 21 32

Facklig kontaktperson:  

Mikael Olsson e-post: mikael.olsson@kommunal.se 

Ansökan  

Vi vill ha in din ansökan senast: 2024-07-31  

Urval sker löpande.  


Logga2020

På Nobinakoncernen arbetar 13 000 medarbetare i fyra länder. Varje dag jobbar vi för att hitta hållbara, trygga lösningar på våra resenärers vardagspussel och på samhällets stora utmaningar.

Bakom varje resa finns vi som jobbar i bussen, i verkstad, på kontor, med trafikledning eller utvecklar framtidens smarta trafiklösningar med visionen Alla vill resa med oss!
 

Sista ansökningsdag:


2024-07-31

Kontaktperson

 
 
 
 

Följ oss på sociala medierTipsa en kompis