Bussförare Filipstad (tim)

Med 13 000 medarbetare i fyra länder är vi Nordens största företag inom kollektivtrafiken. Varje dag, året runt, väljer en miljon människor att resa mer hållbart med oss. Från norr till söder, i stadsmiljö och på landsbygden. Till nästa hållplats, eller hela vägen hem. Tillsammans med våra resenärer och uppdragsgivare är vi stora nog att göra skillnad, på riktigt. Läs mer om oss på www.nobina.se.

Trafikområde Värmland består av ca 500 medarbetare och vi kör varje dag ca 250 bussar. Tillsammans med vår uppdragsgivare Värmlandstrafik ansvarar vi för att driva och utveckla busstrafiken i Värmland/ Hagfors.

Ett av våra viktigaste uppdrag är att leva upp till Nobinas resenärslöfte. Våra resenärer ska alltid känna sig välkomna och trygga, få information som är betydelsefull för sin resa och veta att de reser hållbart med oss.


Vill du bli vår kollega? Sök jobbet som bussförare hos oss! 

Personliga egenskaper och kvalifikationer
Som bussförare är du utåtriktad, flexibel och tycker om både service och kundkontakter. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett säkert körsätt och kör miljövänligt.

Du behärskar svenska i tal och skrift.  
Du har D-körkort och YKB.  

Som ny medarbetare på Nobina får du en gedigen introduktion och möjlighet till fortsatt kompetensutveckling.  

Nobina gillar olika
Vi på Nobina vet att mångfald och inkludering berikar både individer, grupper och oss som företag. Allas samlade erfarenheter är viktiga för att vi som jobbar på Nobina, likväl som samhället runt omkring oss, ska kunna växa och utvecklas på bästa möjliga sätt.

Om tjänsten  
Vi erbjuder timanställning.
Lön enligt kollektivavtal.  

Vid frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringsansvarig charlotte.sjoberg@nobina.se 

Facklig kontaktperson:  Kommunal, e-post: kommunal.karlstad@nobina.se 

Ansökan
Vi vill ha din ansökan senast: 240630 Urval sker löpande.

 


Logga2020

På Nobinakoncernen arbetar 13 000 medarbetare i fyra länder. Varje dag jobbar vi för att hitta hållbara, trygga lösningar på våra resenärers vardagspussel och på samhällets stora utmaningar.

Bakom varje resa finns vi som jobbar i bussen, i verkstad, på kontor, med trafikledning eller utvecklar framtidens smarta trafiklösningar med visionen Alla vill resa med oss!
 

Sista ansökningsdag:


2024-06-30

Kontaktperson

Charlotte Sjöberg 
Rekryteringsansvarig
Mikael Bäcklund 
Gruppchef
 
 

Följ oss på sociala medierTipsa en kompis