BI Developer - Backoffice Technology

Välkommen till Backoffice Technology! Vi driver affärer genom att erbjuda ledande IT-stöd för kärnfunktioner inom hela Nobina. Vi formar och hanterar BI-strategi och datawarehouse-system för att leverera insiktsfulla beslut till hela organisationen. Ditt bidrag i arkitektur och ramverksutveckling leder vår tekniska framtid.


Vad erbjuder vi?    
Som en del av vårt BI-team blir du en av tre utvecklare (en front-end och två back-end) och kommer få att ta en aktiv roll i att tänka nytt, utmana och driva nya tekniker. Du blir den i teamet som blickar framåt och kan balansera helheten och detaljerna. Ni äter lunch tillsammans varje onsdag och arbetar från kontoret minst två dagar i veckan – en perfekt chans att bygga starka band och dela idéer. 

I rollen så kommer du att få: 

 •  Bidra till vår molnresa och implementering av modern teknik för att ständigt förbättra vår datahantering. 

 • Arbeta nära produktägare för att förstå och definiera verksamhetsbehov och översätta dessa till tekniska lösningar. 

 • Utveckla och integrera nya system som skall prata med Power BI och befintliga system 

 • Aktivt delta i sprintplaneringar och dagliga stand-ups för att navigera och lösa eventuella hinder eller incidenter som produktägare behöver tar vidare. 


Vem söker vi? Först och främst, en backend fokuserad BI-utvecklare som vill gräva i all typ av data, vara av mycket realtids data. Du som ser dig som analytisk, är en prestigelös person redo att utmana traditionella metoder för att driva utveckling framåt med ett långsiktigt perspektiv. Du gillar att prata teknik även med dem som inte jobbar i tekniken, då vi supportar alla funktioner inom Nobina.  

Vidare har du: 

 • Stor samarbetsförmåga och proaktivt förhållningsätt  

 • Minst 3 års erfarenhet inom datamodellering, datatabeller samt djupgående kunskaper i SQL, Python och BI-verktyg som Microsoft Power BI, SSIS, och SSAS 

 • Azure Data Factory 

Du uttrycker dig väl på svenska och engelska, både i tal och skrift.     

Meriterande: 

 • Lake House 

 • Deployment pipelines 

 • Databricks-flöden och automatiserad testning 

 • Administrerat sprintar och backlogen 

Välkommen till Nobina! 
Låter detta som en tjänst för dig? Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Emelie Westin,Talent Acquisition, Emelie.Westin@nobina.se. Tjänsten är med placering på vårt huvudkontor i Solna.    

Vi på Nobina vet att mångfald och inkludering berikar både individer, grupper och oss som företag. Allas samlade erfarenheter är viktiga för att vi som jobbar på Nobina, likväl som samhället runt omkring oss, ska kunna växa och utvecklas på bästa möjliga sätt.  

Om Nobina 
Vi är Nobina; med 13 000 medarbetare i fyra länder är vi Nordens största företag inom kollektivtrafiken. Varje dag, året runt, väljer en miljon människor att resa mer hållbart med oss. Från norr till söder, i stadsmiljö och på landsbygden. Till nästa hållplats, eller hela vägen hem. Tillsammans med våra resenärer och uppdragsgivare är vi stora nog att göra skillnad, på riktigt. Från ett välkomnande bemötande och en bekväm bussresa, till ny smart teknik som bidrar till fler fossilfria resor. En unik möjlighet att skapa förändring. Läs mer på www.nobina.se 


Logga2020

På Nobinakoncernen arbetar 13 000 medarbetare i fyra länder. Varje dag jobbar vi för att hitta hållbara, trygga lösningar på våra resenärers vardagspussel och på samhällets stora utmaningar.

Bakom varje resa finns vi som jobbar i bussen, i verkstad, på kontor, med trafikledning eller utvecklar framtidens smarta trafiklösningar med visionen Alla vill resa med oss!
 

Sista ansökningsdag:


2024-06-28

Kontaktperson

 
 
 
 

Följ oss på sociala medierTipsa en kompis