Vill du köra våra nya toppmoderna elbussar i Malmö stad?

Med 13 000 medarbetare i fyra länder är vi Nordens största företag inom kollektivtrafiken. Varje dag, året runt, väljer en miljon människor att resa mer hållbart med oss. Från norr till söder, i stadsmiljö och på landsbygden. Till nästa hållplats, eller hela vägen hem. Tillsammans med våra resenärer och uppdragsgivare är vi stora nog att göra skillnad, på riktigt. Läs mer om oss på www.nobina.se.

Trafikområde Malmö består av ca 800 medarbetare och vi kör varje dag ca 250 bussar. Tillsammans med vår uppdragsgivare Skånetrafiken ansvarar vi för att driva och utveckla busstrafiken i Malmö stad.

Ett av våra viktigaste uppdrag är att leva upp till Nobinas resenärslöfte. Våra resenärer ska alltid känna sig välkomna och trygga, få information som är betydelsefull för sin resa och veta att de reser hållbart med oss.

Vi i Trafikområde Malmö erbjuder följande: 

  • Semestergaranti på önskemål som inkommer minst 2 månader innan (gäller ej storhelger och huvudsemester)
  • Nya toppmoderna elbussar
  • Max en rast om dagen 
  • Ramtid 10:15 för 90% av tjänsterna
  • Egen trafikskola där vi utbildar kommande kollegor till bussförare
  • Vi jobbar ständigt med personalbefrämjande åtgärder


Vill du bli vår kollega? Sök jobbet som bussförare hos oss! 

Som bussförare har du ett mycket viktigt, ansvarfullt och flexibelt arbete. Du förflyttar massor med människor dagligen till arbete, skola eller kanske till en kär vän. Du är alltså mer än bara en bussförare - du är en nyckelspelare i stadens rörelse och samhällets välfärd!

För att lyckas i rollen som bussförare på Nobina söker vi dig som är utåtriktad, flexibel och tycker om både service och kundkontakter. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett säkert körsätt och kör miljövänligt.


Övriga krav:

  • Du har D-körkort
  • Du har ett giltigt YKB
  • Du behärskar svenska i tal och skrift


Saknar du YKB? Hör av dig till oss så kan vi hjälpa till med detta!
 

Vi erbjuder

Som ny medarbetare på Nobina får du en gedigen introduktion och möjlighet till fortsatt kompetensutveckling. Hela vårt arbetssätt präglas av vår affärsidé att ”Förenkla kundens vardagsresor” och strävan mot vår vision att ”Alla vill resa med oss”.
 

Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter!

Om tjänsten  
Vi erbjuder anställningsform heltidsanställning med provanställning sex månader, vi erbjuder även deltid och behovsanställningar. 
Lön enligt kollektivavtal, ingångslön för närvarande 28.000 kr/mån, plus eventuell ob-tillägg.

Vid frågor gällande rekryteringsprocessen
Kontakta rekryteringsansvariga lars.joelsson@nobina.se eller mirna.abboud@nobina.se 

Ansökan
Vi vill ha din ansökan senast: 2024-06-16. Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Så vänta inte med din ansökan!

Som en del i rekryteringsprocessen genomförs digitala tester. Testerna skickas till dig per e-post. För att gå vidare i processen måste du få ett godkänt resultat i samtliga tester. 

Varmt välkommen med din ansökan!


Logga2020

På Nobinakoncernen arbetar 13 000 medarbetare i fyra länder. Varje dag jobbar vi för att hitta hållbara, trygga lösningar på våra resenärers vardagspussel och på samhällets stora utmaningar.

Bakom varje resa finns vi som jobbar i bussen, i verkstad, på kontor, med trafikledning eller utvecklar framtidens smarta trafiklösningar med visionen Alla vill resa med oss!
 

Sista ansökningsdag:


2024-06-16

Kontaktperson

 
 
 
 

Följ oss på sociala medierTipsa en kompis