Mekaniker sökes till Karlstad

Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se    

 

Trafikområde Värmland är ett av Nobinas 14 trafikområden i Sverige. Med drygt 550 medarbetare och 210 bussar ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare Värmlandstrafik, driva och utveckla busstrafiken i Värmland.  

 

Vi erbjuder  

Vi erbjuder ett roligt, stimulerande och utvecklande arbete som sker både i grupp och enskilt, med varierande arbetsuppgifter. Du kommer bland annat få genomföra service, reparationer och felsökningar på våra bussar. Även uppgifter som foliering, karosserireparationer och inredningsreparationer förekommer.  

Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och stora möjligheter till utveckling som person och mekaniker. Hela vårt arbetssätt präglas av vår affärsidé att ”Förenkla kundens vardagsresor” och strävan mot vår vision att ”Alla vill resa med oss”.  

Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter!  

 

Personliga egenskaper och utbildning  

För den här tjänsten söker vi dig har B-behörighet för bil och fordonsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet samt behärskar svenska i tal och skrift. Vi tror att du har god datorvana då vi använder datorn både med diagnosprogramvaror och för arbetsorderhantering. Har du D-behörighet för buss och erfarenhet av fordons-el är detta meriterande.  

 

Utöver detta tror vi att du möter stressiga situationer och miljöer med lugn och trygghet. Att du är utåtriktad och flexibel och tycker om människor. I våra verkstäder håller vi ordning och reda så proffsighet och noggrannhet värderas högt.  

 

Om tjänsten  

Tjänsten är på arbetstidsmått. Individuell lönesättning tillämpas.  

Oregelbundna arbetstider kan förekomma

 

Frågor gällande rekryteringsprocessen:  

Sebastian Niittymäki, epost:Sebastian.niittymäki@nobina.se,

Charlotte Sjöberg, epost:charlotte.sjoberg@nobina.se  

 

Facklig kontaktperson:  

Kommunal, e-post: kommunal.karlstad@nobina.se.  

 

 

Ansökan  

Vi vill ha in din ansökan senast 31 augusti  

Urval sker löpande.  


Logga2020

På Nobinakoncernen arbetar 13 000 medarbetare i fyra länder. Varje dag jobbar vi för att hitta hållbara, trygga lösningar på våra resenärers vardagspussel och på samhällets stora utmaningar.

Bakom varje resa finns vi som jobbar i bussen, i verkstad, på kontor, med trafikledning eller utvecklar framtidens smarta trafiklösningar med visionen Alla vill resa med oss!
 

Sista ansökningsdag:


2024-08-30

Kontaktperson

Charlotte Sjöberg 
Rekryteringsansvarig
Sebastian Niittymaki 
Underhållsledare
 
 

Följ oss på sociala medierTipsa en kompis