Fastighetsförvaltare med personalansvar till Nobina Nacka-Värmdö

Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Ett av våra viktigaste uppdrag är att leva upp till Nobinas resenärslöfte. Våra resenärer ska alltid känna sig välkomna och trygga, få information som är betydelsefull för sin resa och veta att de reser hållbart med oss. Läs mer på www.nobina.se

Trafikområde Nacka Värmdö (NV) är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sverige. Med drygt 750 medarbetare och 250 bussar ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare SL, driva och utveckla busstrafiken i Nacka och Värmdö.

Vi erbjuder
Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling. Hela vårt arbetssätt präglas av vår affärsidé att ”Förenkla kundens vardagsresor” och strävan mot vår vision att ”Alla vill resa med oss”.
Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter!

Om rollen
I januari 2025 kommer vi att starta vårt nya trafikområde Nacka/Värmdö, vi rekryterar därför nu en fastighetsförvaltare för att stötta i uppstartsarbetet och sedan driva våra fastighets- och förvaltningsfrågor.

Som fastighetsförvaltare har du det affärsmässiga ansvaret för trafikområdets fastigheter. I rollen ingår att utveckla, bevara och förädla fastigheterna samt säkerställa driftsäkra anläggningar för trafikområdets verksamheter samt att fastigheternas ekonomi utvecklas enligt mål och planer. Som fastighetsförvaltare på Nobina har du ett övergripande ansvaret för våra fastighet- och förvaltningsfrågor samt leder och fördelar arbetet inom ditt ansvarsområde på trafikområdet. Du ansvarar för att åtaganden som berör fastighet uppfylls enligt trafikavtal, hyresavtal myndighetskrav och fastställda rutiner inom bolaget. Fastigheterna som ska förvaltas inom trafikområdet är bussdepåer som omfattar verkstad, tvätthall, uppställningsplatser för bussar, laddinfrastruktur, kontor- och personalutrymme samt terminaler, rast- och pauslokaler. Du kommer att ha personalansvar och leda fastighetstekniker i deras arbete inom trafikområdenas fastigheter.

Exempel på dina arbetsuppgifter:

 • Ansvarar för att samordna, planera och följa upp fastighetsteknik och skötsel.
 • Ansvarar för att planera, upphandla, genomföra samt följa upp renovering, underhåll och investeringsprojekt inom ditt ansvarsområde.
 • Leda och utveckla ditt team som kan bestå av fastighetsskötare och fastighetstekniker.
 • Genomföra och analysera löpande riskanalyser avseende fastigheter, och ta fram förbättringsförslag på material och metod
 • Vara affärsmässig och driva merförsäljning inom uppdraget.
 • Budgetering och ekonomisk uppföljning
 • Samordning med leverantörer och entreprenörer
 • Nära samarbete med vår Fastighetschef Affärsområde i Stockholm 

Personliga egenskaper och utbildning
Som person utmärker du dig genom att vara kommunikativ och affärsmässig. Din förmåga att vara strukturerad och hantera ett helhetsperspektiv gör att du sticker ut. Dessutom har du en naturlig talang för att skapa och underhålla relationer. Ditt initiativrika tillvägagångssätt är också en framstående egenskap.

För att lyckas i rollen söker vi dig som har:

 • Relevant Eftergymnasial utbildning inom fastighetsförvaltning eller motsvarande
 • Har arbetat självständigt med fastigheter och förvaltningsfrågor under några år (3‑5)
 • Erfarenhet av att arbeta med AFF (Avtal för fastighetsförvaltning) 
 • Goda kunskaper i fastighetsekonomi och budgetarbete
 • Utmärkta kommunikativa färdigheter och förmåga att bygga goda relationer
 • Hög servicekänsla och problemlösningsförmåga
 • B‑körkort

Flerårig erfarenhet som  arbetsledare inom drift och underhåll av komplexa fastigheter är meriterande!

Om tjänsten
Tjänsten är på heltid 100% med placering i Nacka/ Värmdö enligt överenskommelse, vi tillämpar provanställning och individuell lönesättning.

Frågor gällande rekryteringsprocessen:
Moa Darabi, Fastighetschef e-post: moa.darabi@nobina.se tel. +46729670030

Ansökan
Vi vill ha din ansökan senast 2024-06-22 Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, då vi hanterar ansökningarna löpande. Vi rekommenderar dig därför att söka så snart som möjligt.

 


Logga2020

På Nobinakoncernen arbetar 13 000 medarbetare i fyra länder. Varje dag jobbar vi för att hitta hållbara, trygga lösningar på våra resenärers vardagspussel och på samhällets stora utmaningar.

Bakom varje resa finns vi som jobbar i bussen, i verkstad, på kontor, med trafikledning eller utvecklar framtidens smarta trafiklösningar med visionen Alla vill resa med oss!
 

Sista ansökningsdag:


2024-06-22

Kontaktperson

Moa Darabi 
Fastighetschef
08 410 368 54
 
 
 

Följ oss på sociala medierTipsa en kompis