Toyota Bilia AS er et datterselskap i Bilia-konsernet og har salgs- og serviceansvar for Toyota og Lexus. Totalt har Toyota Bilia 11 Toyota-forhandlere og to Lexus-forhandlere i Vestfold og Telemark, samt Trøndelag. Dette inkluderer oppkjøpet av Funnemark. 

 

Toyota er verdens største bilprodusent og et ledende verdensomspennende konsern. Toyota jobber kontinuerlig med innovative løsninger med vekt på miljø og mennesker. Toyotas modeller er verdenskjente for sin sikkerhet og pålitelighet.

 

Bransjens beste servicebedrift er vår visjon og vi har gode medarbeidere som hver dag etterstreber å skape en positiv opplevelse for alle som besøker Toyota Bilia.

 

Toyota Bilia har ca. 380 ansatte, en omsetning på 2,5 milliarder kroner i året og selger over 7.000 nye og brukte biler i året. 
 


Bilmekaniker, Levanger

Har du erfaring som mekaniker ønsker vi hos Toyota Levanger å høre fra deg. 

Vi tror på å skape et miljø der alle ansatte trives og kan yte sitt beste. Vi investerer i dine ferdigheter og velvære.

Hvis du spør noen av våre ansatte om hva vi gjør for å ha det gøy på jobb vil de nok trekke frem felles premiering for å feire små og store mål, drifting- show med Fredrik Åsbø, arrangement som «cars and Coffe» . Utover dette møtes vi  jevnlig for sosial hygge utenom arbeidsid. 

Vårt verksted er ikke bare et sted å jobbe - det er et sted å vokse og utforske din lidenskap for biler. Vi oppfordrer til kreativitet og innovasjon, og støtter dine ambisjoner om faglig utvikling.

Vår ledelse er dedikert til å støtte deg i din karrierevekst og personlig utvikling. Vi lytter til dine ideer og tilbakemeldinger, og jobber sammen for å skape et enda bedre arbeidsmiljø.

Toyota Levanger er autorisert merkeforhandler og -verksted for Toyota. Her finner du nye og brukte biler, dekk, tilbehør og originaldeler til Toyota samt serviceverksted.

Med stor grad av profesjonalitet er du alltid klar for å gjøre det lille ekstra ovenfor både eksterne og interne kunder. Å jobbe i Toyota innebærer at du jobber med noe av det flotteste bransjen har å by på. Du vil alltid ha tilgang til topp moderne utstyr, og sammen sørger vi for at du alltid er oppdatert med riktig kompetanse og kursing.  

Dine arbeidsoppgaver og ansvar:

 • reparasjon av lette kjøretøy
 • avansert feilsøking
 • periodisk kjøretøykontroll
 • forstillingskontroller med justering
 • andre forefallende oppgaver

Vi ønsker at du:

 • har mekanisk fagbrev
 • har betydelig erfaring fra tilsvarende stilling
 • har sterke kommunikasjons- og problemløsningsferdigheter
 • er selvstendig, nøyaktig og samarbeidsvillig
 • har førerkort for bil
 • har engasjement for å levere kvalitetsarbeid og overgå kundens forventninger

 

Hvorfor skal du velge Toyota Levanger som arbeidsgiver:

 • miljø preget av godt vennskap mellom ansatte 
 • gode arbeidsfasiliteter
 • gode opplærings- og utviklingsmuligheter
 • gode lønns- og pensjonsordninger
 • treningsstøtte
 • behandlingsforsikring
 • personalrabatter

Hvis du ønsker å bli en del av vårt fantastiske team og føler at du kan tilføre både ferdigheter og positiv energi, så vil vi gjerne høre fra deg! Søk nå og bli med på reisen mot å skape noe ekstraordinært sammen.

Har du spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte servicemarkedssjef, Per Morten Skjæran, på tlf:+ 47 90952989, eller på e-post: per.skjeran@toyotabilia.no


Bilia i Norge er en del av Bilia-konsernet som er børsnotert i Stockholm. Vi er en av Europas største bilkjeder og finnes også i Sverige, Tyskland, Belgia og Luxembourg. I Norge tilbyr vi bilsalg, finansiering, verkstedtjenester samt tilbehørs- og reservedelssalg for BMW, MINI, Volvo, Toyota og Lexus.

Vi har totalt 25 lokasjoner i Oslo, Viken, Innlandet samt Vestfold og Telemark. Gjennom datterselskapet Toyota Bilia AS med totalt 11 anlegg i Vestfold og Telemark samt Trøndelag, representerer vi også Toyota og Lexus. Vårt hovedkontor ligger på Skøyen i Oslo og her finnes de fleste stillinger innen administrative og sentrale funksjoner som personal/lønn, økonomi, markedsavdeling og innkjøp.
Toyota Bilia Levanger

Toyota Bilia AS er et datterselskap i Bilia-konsernet og har salgs- og serviceansvar for Toyota og Lexus. Totalt har Toyota Bilia 11 Toyota-forhandlere og to Lexus-forhandlere i Trønderlag og Vestfold. Dette inkluderer oppkjøpet av Funnemark. 
 
Toyota er verdens største bilprodusent og et ledende verdensomspennende konsern. Toyota jobber kontinuerlig med innovative løsninger med vekt på miljø og mennesker. Toyotas modeller er verdenskjente for sin sikkerhet og pålitelighet.
 
Bransjens beste servicebedrift er vår visjon og vi har gode medarbeidere som hver dag etterstreber å skape en positiv opplevelse for alle som besøker Toyota Bilia.
 
Toyota Bilia har ca. 380 ansatte, en omsetning på over 3 milliarder kroner i året og selger over 8.000 nye og brukte biler i året. 

 

Arbeidssted: Toyota Bilia Levanger


Adresse: Høgskolevegen 1


Søknadsfrist: 28.04.2024


Kontaktperson

Per Morten Skjæran 
Servicemarkedssjef
982 94 982
 
 
 

Hjemmeside

http://www.toyota.bilia.no

Besøk oss på Facebook