Cookie Warning Nettstedet bruker cookies for å huske dine innstillinger og autentisering. Denne informasjonen blir ikke delt med en tredjepart. Les mer 
Vil du jobbe med miljøfag på NGI i Trondheim?
Er du initiativrik og har kompetanse og interesse for utfordringer knyttet til miljøgifter og forurensning? Ønsker du å arbeide med både forskning, utvikling og innovasjon, samt rådgivning for offentlig og privat næringsliv? Bli en del av teamet på markedsområdet for Miljøteknologi.

NGI dekker mange områder innen miljøteknisk rådgivning, prosjektering og forskning, blant annet forurenset grunn, deponier og marine sedimenter. Mer info finner du på http://www.ngi.no.
 
På grunn av høy oppdragsmengde søker vi personer for arbeid innen våre fagområder. Du kan være enten nyutdannet eller erfaren med bred faglig bakgrunn. Dine arbeidsoppgaver kan omfatte feltundersøkelser, risikovurdering, prosjektering av tiltak, oppfølging og overvåking i prosjekter, myndighets¬kontakt, kundeoppfølging m.m.
 
Arbeidsformen er prosjektbasert med en blanding av store og små prosjekter med varierende problemstillinger. Det vil være gode muligheter til å delta i forsknings-, utviklings- og innovasjonsprosjekter (FoUI), og kompetanse og erfaring innen FoUI teller positivt. Ditt nye arbeidssted vil være Trondheim. 
 
Kvalifikasjoner
  • Mastergrad innen relevant fagområde
  • Relevant arbeidserfaring teller positivt
  • Du må beherske norsk godt, både skriftlig og muntlig
  • Kunne presentere resultater for oppdragsgivere og myndigheter
  • Du må være nysgjerrig og initiativrik
  • Du må ha gode samarbeidsegenskaper 

Vi tilbyr

Konkurransedyktige betingelser og meget varierte og utfordrende arbeidsoppgaver innen både forskning og rådgivning i et aktivt og godt arbeidsmiljø. Arbeidet er prosjektbasert, utføres både individuelt og i lag, og medfører meget gode muligheter til personlig og faglig utvikling. Vi har også meget gode stipendordninger for kompetanseutvikling og videreutdanning. Arbeidssted vil være Trondheim. 
 
NGI er Norges største geotekniske fagmiljø og er et ledende senter for forskning og rådgivning innen ingeniørrelaterte geofag. Vi er en privat næringsdrivende stiftelse med hovedkontor og laboratorier i Oslo, avdelingskontor i Trondheim, forskningsstasjon for snøskred på Strynefjellet, datterselskap i Houston, Texas, USA, og i Perth, Western Australia, i tillegg til samarbeidsavtaler med veletablerte selskap i resten av verden.
Ansøgningsfrist
03.01.2018

Stillingstype


Arbejdssted
Trondheim

Avdeling
NGI

Kontakt os
Inger Kristine Tovslid 
+47 928 84 102
Marianne Kvennås 
+47 908 37 025
 
 


Følg oss