Telemarketing

Brænder du for kommunikation, salg og telemarketing? Er du klar til et nyt step i din karriere, hvor du skal opbygge din egen kundeportefølje? Har du lyst til et arbejde med mening, hvor dine resultater, er med til at hjælpe verdenens børn og sikre deres fremtid? Så er det dig, vi søger! 

Red Barnets SMV-afdeling er en del af vores inhouse-kontaktcenter, som skaber rigtigt gode resultater. Vi udvider derfor nu vores indsats på området og søger en dygtig og resultatdrevet telemarketingfundraiser, som kan hjælpe os med at nå endnu bredere ud. 
 

OM STILLINGEN 

Som telemarketing-fundraiser vil din fornemmeste opgave være at inspirere små og mellemstore virksomheder over telefonen til at blive erhvervs-sponsorer, som støtter vores arbejde for de mest udsatte børn i Danmark og resten af verden. Derudover vil du løbende skulle vedligeholde kommunikationen med din egen opbyggede portefølje og fastholde dem i deres engagement og motivation for at støtte vores arbejde kontinuerligt. Vi forventer, at du er omstillingsparat, tænker i løsninger frem for begrænsninger, og at du vægter samarbejde med dine kollegaer højt.  

 

VI KAN TILYDE DIG ET JOB MED MENING 

Du vil blive en del af Danmarks største børneorganisation, og igennem dit arbejde vil du være med til at gøre en konkret forskel for de mest udsatte børn. Du vil samtidig blive en del af et stærkt team, hvor værdier som arbejdsomhed, nytænkning, sammenhold og feedbackvægtes højt. 

 • Videreudvikling af dine salgs-, kommunikations- og fundraising-teknikker. 

 • Kontinuerlig sparring og udvikling gennem hele din ansættelse. 

 • Mulighed for at sætte dit præg på vores kontaktcenter. 

 • Sociale arrangementer og interessante foredrag. 

 • Central beliggenhed lige ved Søerne og Vesterport Station
   

Du bliver en del af vores Acquisition team, som er ansvarlig for medlemshvervning, medlemsservice og salg af erhvervssponsorater. Teamet består af en Head of Acquisition, to Sales Coordinatorer og et hold af praktikanter.  

 

DIN PROFIL  

Vi forestiller os, at du har:  

 • Minimum et års erfaring med salg, mødebooking eller lignende. Telefonen bliver dit værktøj, så det er helt afgørende, at du kan brænde igennem her.  

 • Kendskab til salg/fundraising til små og mellemstore virksomheder, men det er ikke et krav. 

 • Skarpe kommunikative evner, både mundtligt og skriftligt, da det er essentielt for at få succes i stillingen 

 

Derudover ser vi gerne, at du kan genkende dig selv i følgende:  

 • Du er tillidsskabende og er i stand til at skabe relationer over telefonen.  

 • Du bliver motiveret af resultater, og har en lyst til at hjælpe verdenens børn.

 • Du mener, at overvindelse af udfordringer er en naturlig del af dit drive og ikke en barriere for succes. 

 • Du trives i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor der er et højt aktivitetsniveau. 

 • Du er flydende i dansk, både mundtligt og skriftligt, og et godt kendskab til engelsk er en fordel. 

 

Du kan forvente et lønniveau, der ligger i den pæne ende for vores branche, gode udviklingsmuligheder og mulighed for at sætte dit præg på din hverdag. Vi afholder løbende samtaler, indtil den rigtige kandidat er fundet – så send gerne din ansøgning snarest muligt!   

 

Vi holder til i Codanhus på Gl. Kongevej 60, 1850 Frederiksberg. Her tilbyder vi gratis træningscenter og en lækker frokostordning som man kan tilmelde sig til. 

 

KONTAKT   

For yderligere information er du velkommen til at kontakte vores Acquisition Manager, Harald Kildsig, på hki@redbarnet.dk eller tlf. 24529519.  

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.  

 

 

Afdeling
Telemarketing

Ansøgningsfrist
05-04-2024

Arbejdssted
Frederiksberg

Attachments


Kontakt os

Harald Kildsig 
Acquisition Manager
 
 
 


Følg oss