Kyocera Unimerco producerer og sælger skærende værktøjer, måleværktøjer og værktøjer til befæstelse. Vores kvalitetsprodukter og rådgivning optimerer kundernes produktion og reducerer dermed deres omkostninger. Vi er ca. 770 medarbejdere i Europa og USA, og vi arbejder som ét godt hold med plads til individualister. Dygtige, interesserede, ansvarlige og humørfyldte medarbejdere er det vigtigste for vores fortsatte fremgang og trivsel. Vil du være med?
Bliv Ekstern Salgschef - sæt dit præg på vores fremtid

- Skærende værktøjsløsninger til metalindustrien i Danmark

Har du lysten til at drive vores vækstambitioner indenfor skærende værktøjsløsninger i Danmark til nye højder? Har du allerede relevant erfaring fra branchen og en god track record som personaleleder og ekstern salgschef? Så er du den helt rette til at sætte dit præg på Kyocera Unimerco’s danske salgsenhed og drive salget af skærende værktøjsløsninger i Danmark.

Driv salget af verdensklasse værktøjsløsninger 
Kyocera Unimercos danske hovedsæde ligger i Sunds ved Herning og beskæftiger ca. 350 medarbejdere. Vi er præget af en ambitiøs kultur og en dedikation til at levere verdensklasse værktøjsløsninger. Vi har egne produktionsfaciliteter i Danmark, Tyskland, England, USA og Litauen, som i tæt samarbejde med vores salgsenheder producerer de rette højteknologiske værktøjsløsninger til vores kunder .

I rollen som Ekstern Salgschef bliver du ikke blot leder af et kompetent dansk salgsteam, men du bliver en nøgleperson i vores Nordiske Salgsdivision. Du får reference til den Regionale Salgsdirektør for Norden, som også arbejder ud fra vores danske hovedsæde. Derudover får du et tæt samarbejde med den interne salgchef og det interne salgsteam i Danmark såvel som de eksterne og interne salgsansvarlige i Norge, Finland og Sverige.

Vi har netop ændret vores salgsstrukturer fra at være landeopdelte til nu at være regionalt opdelte på tværs af landegrænser. Som den Eksterne Salgschef for Danmark giver det dig ikke kun indflydelse på den danske markedsstrategi, men også muligheden for at påvirke og drage nytte af et nyt nordisk samarbejde.

Du er derfor garanteret en spændende stilling med masser af råderum og potentiale til at nå vores mål for vækstambitionerne i Danmark såvel som komme i en rolle, hvor du udvikler dig løbende sammen med jobbet og får styrket din karriere yderligere.  

Dit job
Du bliver drivkraften bag vores ambitiøse vækststrategi indenfor skærende værktøj i Danmark.

Du får til opgave at identificere og udnytte fremtidige forretningsmuligheder, der kan positionere Kyocera Unimerco som frontløber i branchen. Samtidig skal du skabe og opretholde stærke relationer med nøglekunder og interessenter indenfor metalindustrien.

Du leder, motiverer og udvikler et fagligt dygtigt og erfarent team bestående af 5 eksterne sælgere. Samtidig sikrer du et godt og gnidningsfrit samarbejde mellem det eksterne og interne salgsteam for at levere de rette værktøjsløsninger til kunderne til rette tid.

Sammen med dit salgsteam spiller du desuden en central rolle i at styrke vores position på markedet – og din gode evne til at balancere mellem, hvornår du strategisk hæver dig op og sætter retningen for teamet, og hvornår du selv operationelt og teknisk bidrager med den rette faglige sparring, er essentielle elementer for at blive en succes i jobbet.

Dine kvalifikationer

  • Du har en veldokumenteret track record som ekstern salgschef indenfor metalbranchen, hvor du dygtigt har bevist dine gode evner som relationsskaber og sælger, målrettet strateg og en god personaleleder. 
  • Du er vant til at arbejde med strategiske partnerskaber og kan medtage og bygge videre på denne erfaring i dit nye job.
  • Du er en inspirende, dynamisk og behagelig leder, som har bevist, at du kan skabe en kultur af vækst og sales execellence og bringe de individuelle styrker frem i dine sælgere, så de lykkes.
  • Du er vant til at arbejde målrettet og strategisk, anvender proaktivt og kontinuerligt analyseredskaber til salgsudvikling og er dygtig til at identificere og komme i mål med identificerede områder, som kræver yderligere salgsoptimering.Da vi er en del af en international koncern, begår du dig flydende på engelsk i både skrift og tale.

Bliv en del af et godt hold  
Vi er ambitiøse og engagerede og står sammen om at skabe gode resultater – men med respekt for hinanden, det samfund vi er en del af og det gode arbejdsliv. Vi tror på, at et godt arbejdsliv er en vigtig del af en god tilværelse.

Vi serverer sunde måltider i vores medarbejderrestaurant, har overskudsdeling, fitnessrum, personlig instruktør som underviser os i cardio- og styrketræning samt fysioterapeut m.v. – men ved også, at det kun er noget værd, hvis du hver dag møder dygtige, humørfyldte og forskellige kolleger og ledere, som ser dig, støtter dig og stiller krav i et motiverende samarbejde.

Efter arbejde kan du møde dine kolleger i en af vores mange klubber og dyrke din interesse for bl.a. padeltennis, cykling, jagt, golf, gaming og meget mere.

Om os
Du bliver en del af en international koncern, der blev grundlagt i 1964. Siden 2011 har vi været en del af det globale konglomerat Kyocera, der i dag beskæftiger mere end 81.000 medarbejdere på verdensplan på tværs af forskellige produktområder.

Hos Kyocera Unimerco producerer, genopsliber og sælger vi nogle af verdens mest effektive og komplicerede specialproducerede værktøjsløsninger til bl.a. metal-, fly-, bil-, vind- og træindustrien i hele verden.

Vi er ca. 750 medarbejdere ansat på tværs af 17 selskaber i Danmark og udlandet. Heraf arbejder tæt på halvdelen af disse på vores hovedkontor i Sunds ved Herning.

Vil du vide mere?  
Ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Regional Sales Director Morten Mortensgaard eller HR Manager Lotte Nyegaard Wedel på tlf. 97 14 14 11.  
​ 
Vær opmærksom på, at vi ikke har ansøgningsfrist på stillingen. Vi behandler de indkomne ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.  

Position title
Bliv Ekstern Salgschef - sæt dit præg på vores fremtid

Workplace list
Sunds, DK

Apply for the position

Due date: 
Start date: Start hurtigst muligt


Contact us
Lotte Nyegaard Wedel 
Group HR Director
Morten F. Mortensgaard 
Regional Sales Director