Kyocera Unimerco producerer og sælger skærende værktøjer, måleværktøjer og værktøjer til befæstelse. Vores kvalitetsprodukter og rådgivning optimerer kundernes produktion og reducerer dermed deres omkostninger. Vi er del af den japanske Kyocera koncern med ca. 300 selskaber og 81.000 medarbejdere. I Kyocera Unimerco er ca. 760 medarbejdere i Europa og USA, og vi arbejder som ét godt hold med plads til individualister. Dygtige, interesserede, ansvarlige og humørfyldte medarbejdere er det vigtigste for vores fortsatte fremgang og trivsel. Vil du være med?
CI Specialist / Forandringsagent til optimering af arbejdsgange

Lyder det interessant at udføre løbende procesoptimeringer i manuelle såvel som systemiske arbejdsgange? Og brænder du for at arbejde med automatisering og digitalisering - og skabe forbedringer i tæt samspil med andre? Så er du muligvis vores nye CI Specialist...

Vær med til at forbedre vores arbejdsgange
Hos Kyocera Unimerco producerer, genopsliber og sælger vi nogle af verdens mest effektive og komplicerede specialproducerede værktøjsløsninger til bl.a. træ- og metalindustrien i hele verden. Vi leverer topspecialiserede værktøjsløsninger af højeste kvalitet, som forbedrer vores kunders produktion.  

Som vores nye kollega bliver du en del af vores teknologi-team, som hele tiden arbejder på at optimere systemer, processer og arbejdsgange. Mens din kollega allerede har fokus på optimeringer i vores produktion, så får du til opgave at drive og udføre optimeringer på tværs af vores kontorfunktioner, så de bliver både smartere og mere effektive – og hvis muligt automatiseret. Når du er kommet godt ind i tingene – og både viser at du kan og vil, så er der også gode muligheder for at udbrede dine løsninger på tværs af koncernens øvrige selskaber, f.eks. i England, USA, Tyskland mv.

Jobbet
Du bliver ansvarlig for at identificere og implementere forbedringer (continuous improvements) i vores arbejdsprocesser, for at nedbringe tidskrævende, komplekse og manuelle processer og dermed risiko for fejl. Din succes forudsætter, at du dygtigt omsætter dine kollegers faglige indsigt og viden til at løse forretningens behov for hurtigere og bedre eksekvering af arbejdsopgaver gennem forretningens værdikæde. Derfor bliver du den udførende forandringsagent, der dygtigt sætter dig ind i opgavens karakter og de mulige forhindringer, der skal styres uden om, for at vi med succes kan implementere de besluttede initiativer – alt imens du undervejs trygt leder de involverede kolleger igennem de nye forandringer, så de er med hele vejen. For at lykkes er du derfor dygtig til at skabe gode sociale relationer og begår dig ubesværet på alle niveauer i organisationen.

Du kommer til at arbejde på tværs af flere afdelinger, hvor flere af projekterne allerede er identificerede, eksempelvis optimering produktionsrutekalkulation via vores ERP-system, mens andre projekter er nogle, du identificerer løbende.

Du er dog ikke alene om opgaven – men er garanteret en god introduktion til jobbet og løbende faglig kompetent sparring fra dine 3 nærmeste kolleger i teamet, der også arbejder med optimeringsinitiativer i forskellige dele af forretningen.

Dine Kvalifikationer

  • Du har fuldført en uddannelse på minimum bachelorniveau og har som led i din uddannelse eller via efterfølgende erhvervserfaring arbejdet med optimering, automatisering eller lignende – og er nu klar til næste skridt i din karriere, hvor du i samspil med forretningen driver og udfører optimeringerne.
  • Du har gode menneskelige egenskaber og din evne til at samarbejde, kommunikere og drive forandringer er afgørende for at lykkes. Derfor er du en holdspiller, der er vant til at arbejde godt sammen med andre og få dem med i det helt rigtige tempo.
  • Du har forståelse og interesse for data og IT-systemer. Det er ikke et krav, at du er verdensmester på forhånd, men du har interessen for at udvikle og dygtiggøre dig yderligere.
  • Din arbejdsdag bliver hovedsageligt på vores hovedkontor i Sunds, mens du også får et tæt samarbejde med vores udenlandske selskaber, og derfor behersker du både dansk og engelsk i skrift og tale på et godt niveau.


Bliv en del af et godt hold  
Vi tilbyder en spændende mulighed for at være en del af et dynamisk team og bidrage til virksomhedens succes.

Vi er ambitiøse og engagerede og står sammen om at skabe gode resultater – men med respekt for hinanden, det samfund vi er en del af og det gode arbejdsliv. Vi tror på, at et godt arbejdsliv er en vigtig del af en god tilværelse.

Vi serverer sunde måltider i vores medarbejderrestaurant, har overskudsdeling, fitnessrum og fysioterapeut m.v. – men ved også, at det kun er noget værd, hvis du hver dag møder dygtige, humørfyldte og forskellige kolleger og ledere, som ser dig, støtter dig og stiller krav i et motiverende samarbejde.

Efter arbejde kan du møde dine kolleger i en af vores mange klubber og dyrke din interesse for bl.a. cykling, løb, yoga, jagt, golf, multimedia og meget mere.

Om os
Du bliver en del af en international koncern, der blev grundlagt i 1964. Siden 2011 har vi været en del af det globale konglomerat Kyocera, der i dag beskæftiger mere end 80.000 medarbejdere på verdensplan på tværs af forskellige produktområder.

Hos Kyocera Unimerco producerer, genopsliber og sælger vi nogle af verdens mest effektive og komplicerede specialproducerede værktøjsløsninger til bl.a. træ- og metalindustrien i hele verden.

Vi er ca. 760 medarbejdere ansat på tværs af 18 selskaber i Danmark og udlandet. Heraf arbejder ca. halvdelen af disse på vores hovedkontor i Sunds ved Herning.

Vil du vide mere?  
Ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Head of Production Technology Esben Søndergaard eller HR Business Partner Tina Lilleøre på tlf. 97 14 14 11.  
​ 
Vær opmærksom på, at vi ikke har ansøgningsfrist på stillingen. Vi behandler de indkomne ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.  

Position title
CI Specialist / Forandringsagent til optimering af arbejdsgange

Workplace list
Sunds, DK

Apply for the position

Due date: 
Start date: Start hurtigst muligt


Contact us
Tina Lilleøre 
HR Business Partner
Esben Søndergaard 
Head of Production Technology