Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Super Dæk Service er hele Danmarks autoværksted og dækcenter. Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget. Vores vision er at være branchens bedste. SDS visionen nås gennem en kultur med fokus på hastighed, købmandskab og kvalitet.
Er du Super Dæk Service´ nye afdelingsleder i Sønderborg
Er du en person der vægter HASTIGHED, købmandskab OG kvalitet højt, er du måske vores nye Afdelingsleder i vores team af dygtige medarbejdere der vil være ”branchens bedste”

Vores afdelingsleder gennem mere end 25 år har valgt at gå på pension, derfor søger vi en afdelingsleder der forstår, hvorledes man driver et værksted effektivt samt vigtigheden i at have et godt omdømme blandt kunderne i lokalområdet.
 
Virksomheden:
Super Dæk Service er Danmarks førende kæde af dæk- og autoværksteder. Kæden har i dag mere end 60 afdelinger og er i fortsat vækst. Vi søger en dynamisk og resultatorienteret afdelingsleder, der både ønsker og evner, at vokse med de spændende opgaver i vores afdeling i Sønderborg.

Jobbeskrivelse:

Med reference til Driftschefen og i samarbejde med de øvrige medarbejdere skal du yde en professionel kundebetjening og brænde for at sikre høj kundetilfredshed, mersalg, god kvalitet og effektivitet.  Super Dæk Service viser vejen med fokus på videreudvikling og uddannelse - Du er manden der med din faglige stolthed og ansvarlighed hjælper med at nå målet

Vi stiller store krav til dig. Ud over din professionalisme i tilgangen til både arbejdet, kunderne og kollegerne, forventer vi et personligt drive, der kan mærkes. Vi søger en fleksibel afdelingsleder der har drive og ”gå på mod” til en travl og til tider hektisk hverdag og du har lysten og viljen til at lære nyt.

Kvalifikationer?

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, du har formentlig en uddannelse som mekaniker og kommer gerne fra en stilling, hvor du tidligere har arbejdet med værksted og service og derigennem opnået praktisk erfaring med daglig ledelse og planlægning. Det er optimalt, hvis du har kendskab til dækbranchen. Du kan lide at have travlt og deltager gerne i de daglige arbejdsopgaver på et moderne dæk- og autoværksted, lige fra dæk- og hjulskift til de administrative opgaver. Stillingen kræver grundlæggende IT-færdigheder og du er fortrolig med de almindelige programmer i MS Office-pakken.

Primære opgaver bliver følgende:                

  • Ansvarlig for den daglige drift.
  • Sikre optimal udnyttelse af vækstmulighederne i lokalområdet.
  • At afdelingen leverer den ønskede kvalitet og kundeservice.
  • Ansvarlig for opnåelse af afdelingens budgetter og resultater.
  • Sikrer god trivsel og motivation blandt medarbejderne. 
  • Sætte kunden i centrum. 

 

 

Kort sagt:

Vi søger en person som formår at skabe en høflig, ærlig og naturlig kontakt til kunder og medarbejdere. Du er positiv med et godt og smittende humør også når der er travlt. Du har et højt stress niveau og stort overblik uden at miste detaljen på en rolig og afbalanceret måde. Du er ambitiøs og føler dig godt tilpas i lederrollen. Sidst, men ikke mindst er du en ildsjæl, der gerne går det ekstra skridt og samtidig også bidrager til en god stemning i virksomheden

Virksomheden tilbyder?

Du kommer til at arbejde i en professionel virksomhed med ordnede forhold og en sund økonomi. Vi har fokus på vækst, høj kvalitet og god kundeservice og vi vil være branchens bedste arbejdsplads. Vi tilbyder endvidere gode og engagerede kolleger, som glæder sig til at møde dig. 

Du tilbydes en lønpakke, inkl. diverse benefits, som modsvarer dine kvalifikationer.

Du får gode muligheder for videreudvikling, både fagligt og personligt, i en solid virksomhed i vækst.

Interesseret?

Send din ansøgning hurtigst muligt via linket til højre.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, så ring til HR-Chef Gitte Holdersen på tlf. 76 15 11 75 

   


Om jobbet

Hjemmeside
Ledige stillinger

Kort beskrivelse:
Stillingstype: Afdelingsleder
Arbejdstid:
Arbejdssted: Sønderborg

Søg jobbet

Ansøgningsfrist: 


Kontakt
Gitte Holdersen 
HR-afdelingen
76 15 11 75
 
 
 

Del/Print