Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Super Dæk Service er hele Danmarks autoværksted og dækcenter. Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget. Vores vision er at være branchens bedste. SDS visionen nås gennem en kultur med fokus på hastighed, købmandskab og kvalitet.
Mekaniker søges
Er du en person der vægter HASTIGHED, KØBMANDSKAB og KVALITET højt, er du måske vores nye medarbejder i vores team der vil være ”BRANCHENS BEDSTE”. 

Vi går altid efter det bedste team med stabilitet, de rette kompetencer, og et smil til kunder og kollegaer. Derfor søger vi en serviceminded mekaniker med en lille værkfører i maven, som har talent for salg, service og planlægning til vores afdeling i Hobro. 

Som mekaniker skal du i samarbejde med afdelingslederen og de øvrige medarbejdere yde en professionel kundebetjening og brænde for at sikre høj kundetilfredshed, mersalg, god kvalitet og effektivitet.  Super Dæk Service viser vejen med fokus på videreudvikling og uddannelse - Du er manden der med din faglige stolthed og ansvarlighed hjælper med at nå målet.  

Dine opgaver vil bl.a. være 
 • Mekanisk arbejde og teknisk fejlfinding på alle bilmærker. 
 • Reparationer af person- og varevogne. 
 • På sigt vær medansvarlig for det daglige salg og kundepleje, samt strukturering og planlægning af mekanikernes hverdag. 
 • Bidrage til det gode arbejdsmiljø. 
 
Vi forventer:  
 • At du er faglært mekaniker, med min. 5 års erfaring fra branchen og stadig kan lide at få ”sorte” fingre. 
 • At du er loyal, kundeminded og har forståelsen for, at vi arbejder for en koncern med en fælles målsætning. 
 • At du som os ved, at kunden er vores vigtigste ressource. 
 • Du er udadvendt og har et godt kendskab til IT. 
 • At du forstår at motivere andre gennem dit engagement og er klar til at gå forrest og har forståelse for forskelligheder. 
 • At du arbejder struktureret og kan holde styr på den daglige planlægning i afdelingen. 
 • At du har kørekort til kategori B.  
 
Vil du være med på holdet? Har du lyst til at arbejde i en moderne virksomhed i branchen? Vil du være med til at skabe værdi for kunderne og forretningen, og vil og kan du lave resultater? 

Vi tilbyder en hverdag fyldt med gode udfordringer i en spændende virksomhed. En god løn som svarer til dine kvalifikationer.  

Send din ansøgning hurtigst muligt via linket til højre, vi holder løbende samtaler.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Afdelingsleder Karl Søndergaard på tlf. 22 80 02 86 eller Værkfører Lars Corneliussen på tlf. nr. 30 50 86 68. 


Om jobbet

Hjemmeside
Ledige stillinger

Kort beskrivelse:
Stillingstype: Mekaniker
Arbejdstid: Fuldtid
Arbejdssted: Hobro

Søg jobbet

Ansøgningsfrist: 


Kontakt
Karl Søndergaard 
Afdelingsleder
22800286
 
 
 

Del/Print