Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Super Dæk Service er hele Danmarks autoværksted og dækcenter. Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget. Vores vision er at være branchens bedste. SDS visionen nås gennem en kultur med fokus på hastighed, købmandskab og kvalitet.
Mekaniker, med en værkfører i maven søges til Amager
 
Er du en person der vægter HASTIGHED, KØBMANDSKAB og KVALITET højt, er du måske vores nye medarbejder i vores team der vil være ”BRANCHENS BEDSTE”
 
Vi går altid efter det bedste team med stabilitet, de rette kompetencer, og et smil til kunder og kollegaer. Vores afdeling på Amager er i en forrygende vækst og vi kan meget mere for at sikre høj service og kvalitet for vores kunder. 
 
Derfor søger vi en service- og kundeminded mekaniker, med en værkfører i maven. En der kan bruge sine hænder og skabe resultater i en alsidig og selvstændig hverdag. 

Vil du være en del af en succes og har du ”det-der-skal-til”? 

Som mekaniker skal du i samarbejde med de 3-4 andre mekaniker, afdelingslederen og de øvrige medarbejdere yde en professionel service og brænde for at sikre høj kundetilfredshed, mersalg, god kvalitet og effektivitet.  Super Dæk Service viser vejen med fokus på videreudvikling og uddannelse. Du er manden der med din faglige stolthed og ansvarlighed hjælper med at nå målet.  

Dine opgaver vil bl.a. være:  
  • Mekanisk arbejde på nyere bilmærker. 
  • Evt. tilbudsgivning til kunder. 
  • Brug af testere.
Vi forventer:  
  • Du er faglært mekaniker med min. 5 års erfaring med reparation af forskellige bilmærker. 
  • Du har flair for og erfaring med teknik på nyere biler og du ”brænder” for faget. 
  • Du har en god fysik, er udadvendt og har et godt kendskab til IT.
  • Du er en glad og smilende person, både overfor kollegaer som kunder.    
  • Du er kundeminded og ved som os, at kunden er vores vigtigste ressource. 
  • Du har kørekort til kategori B. 
Vil du være med på holdet? Har du lyst til at arbejde i en moderne virksomhed i branchen? Vil du være med til at skabe værdi for kunderne og forretningen, og vil og kan du levere kvalitet? 

Vi tilbyder en hverdag fyldt med gode udfordringer i en spændende virksomhed. En god løn som svarer til dine kvalifikationer.  

Send din ansøgning hurtigst muligt via linket ti højre, vi holder løbende samtaler.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, kan du kontakte
HR-afdelingen på 76 15 11 75


Om jobbet

Hjemmeside
Ledige stillinger

Kort beskrivelse:
Stillingstype: Mekaniker
Arbejdstid: 37 timer
Arbejdssted: Amager

Søg jobbet

Ansøgningsfrist: 


Kontakt
 
 
 
 

Del/Print