Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Super Dæk Service er hele Danmarks autoværksted og dækcenter. Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget. Vores vision er at være branchens bedste. SDS visionen nås gennem en kultur med fokus på hastighed, købmandskab og kvalitet.
Mekaniker søges
 
Er du en person der vægter HASTIGHED, KØBMANDSKAB og KVALITET højt, er du måske vores nye medarbejder i vores team der vil være ”BRANCHENS BEDSTE”
 
Vi går altid efter det bedste team med stabilitet, de rette kompetencer, og et smil til kunder og kollegaer. Vores afdeling i Viby er i en forrygende vækst og vi kan meget mere for at sikre høj service og kvalitet for vores kunder. 
 
Derfor søger vi en serviceminded mekaniker, der har god forståelse for el og teknisk fejlfinding, en der kan bruge sine hænder og skabe resultater i en alsidig og selvstændig hverdag. 

Som mekaniker skal du i samarbejde med værkføreren, afdelingslederen og de øvrige medarbejdere yde en professionel service og brænde for at sikre høj kundetilfredshed, mersalg, god kvalitet og effektivitet.  Super Dæk Service viser vejen med fokus på videreudvikling og uddannelse - Du er manden der med din faglige stolthed og ansvarlighed hjælper med at nå målet. .  

Dine opgaver vil bl.a. være:  
  • Mekanisk arbejde og teknisk fejlfinding på alle bilmærker ved hjælp af moderne testudstyr.
  • Bidrage til det gode arbejdsmiljø.
Vi forventer:  
  • Du er faglært mekaniker med erfaring i reparation af forskellige bilmærker. 
  • Du har flair for og erfaring med teknik på nyere biler og du ”brænder” for faget. 
  • Du har en god fysik, er udadvendt og har et godt kendskab til IT.
  • Du er en glad og smilende person, både overfor kollegaer som kunder.    
  • Du er kundeminded og ved som os, at kunden er vores vigtigste ressource. 
  • Du har kørekort til kategori B. 
Vil du være med på holdet og har du lyst til at arbejde i en moderne virksomhed i branchen? Vil du være med til at skabe værdi for kunderne og forretningen, og vil og kan du levere kvalitet?

Vi tilbyder en hverdag fyldt med gode udfordringer i en spændende virksomhed. En god løn som svarer til dine kvalifikationer.  

Send din ansøgning hurtigst muligt via linket til højre, vi holder løbende samtaler.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, kan du kontakte
Afdelingsleder Allan Pedersen på tlf. 7515 3040


Om jobbet

Hjemmeside
Ledige stillinger

Kort beskrivelse: Mekaniker søges
Stillingstype: Mekaniker
Arbejdstid: 37 timer
Arbejdssted: Viby

Søg jobbet

Ansøgningsfrist: 


Kontakt
Allan Pedersen 
Afdelingsleder
76153040
 
 
 

Del/Print