Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Header
Statsforvaltningen søger kontorelev til Afdeling Aabenraa
Ansøgningsfrist: 20-01-2017
Bliv elev i Statsforvaltningen - og vær med til at gøre en positiv forskel
 
Statsforvaltningen Afdeling Aabenraa søger en elev med speciale i offentlig administration med virkning fra 1. marts 2017.  
 
Statsforvaltningen har 9 afdelinger rundt i landet med fælles administration i Aabenraa. 
 
 

Hvad kan vi tilbyde?

 

Du vil i løbet af den 2-årige uddannelsesperioden få en solid kontoruddannelse, der udvikler såvel dine faglige som dine sociale kompetencer.

 

Uddannelsen er en kombination mellem praktisk oplæring og skoleophold, hvor du møder andre elever.

 

Du vil komme til at arbejde med forskellige arbejdsopgaver herunder sagsbehandling inden for HR og EU-områderne.

 

Som elev i Statsforvaltningen bliver du tilknyttet en elevansvarlig, der lægger din uddannelsesplan og følger dig som mentor gennem din uddannelse.

 

Statsforvaltningen vægter elevuddannelsen meget højt og har fokus på, at uddannelsen gør dig i stand til at varetage selvstændige arbejdsopgaver med henblik på at nå de fælles mål.

 

 
Vi forventer
 
Det er en fordel, hvis du har afsluttet HHX, HG eller studentereksamen med et godt resultat, men det vigtigste er, at du har det rigtige mindset og tager initiativ og engagerer dig i dit daglige arbejde. Vi satser på medarbejdere, der vil udvikling og udfordringer og som vil gøre en positiv forskel for borgerne.
 
Ansættelsesvilkår
 
Ansættelsesområdet vil være Børne- og Socialministeriet og ansættelsen sker i henhold til overenskomst mellem Staten og HK. Arbejdsstedet vil være i Aabenraa.
 
Yderligere oplysninger
 
Hvis du har sprøgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesansvarlig Tina Skau på telefon 7256 8029.
 
Ansøgning
 
Hvis du er interesseret i stillingen, kan du sende en ansøgning, cv samt anden relevant dokumentation elektronisk via stillingsopslaget på Statsforvaltningens hjemmeside - www.statsforvaltningen.dk - senest fredag den 20. januar 2017, kl. 12.00.
 
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 4/2017.
 
Statsforvaltningen ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificere til at søge uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund.