Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Ansøgningsfrist: 24-01-2017

Aftenvagt søges til Konservatorskolen  
 
 
Om stillingen  
En stilling som timelønnet aftenvagt ved Konservatorskolen er ledig til besættelse 14. februar 2017 eller snarest muligt.  
Stillingen er foreløbig tidsbegrænset til 1 år.  
 
 
Arbejdsopgaver  
Aftenvagtens opgave er at rundere og lukke skolen samt biblioteket ned og sætte alarmen til. Der vil være oplæring i den første tid, inden vagten bliver tildelt egne vagter.  
 
Vagterne fordeles mellem i alt 4 vagter, og er placeret mandag – torsdag kl. 20-22, fredag kl. 19-21. I weekenden bestemmer vagten selv, hvornår skolen runderes.  
 
Hver aftenvagt vil typisk have ca. 2 vagter om ugen, men det kan variere, idet vagterne sammen planlægger vagtplanen  
 
Om dig  
Du er  
 
• fleksibel  
• selvstændig  
• ansvarsbevist  
 
Du er studerende på Konservatorskolen  
 
 
Vi tilbyder  
Ansættelse og aflønning sker i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer (OAO-S- fællesoverenskomsten) samt organisationsaftalen for vagtfunktionærer i Staten mv.  
Timelønnen er pt. 124,45 kr.  
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Fagbetjent Klaus Jørn Nielsen, kjn@kadk.dk.  
 
 
Søg stillingen  
Ansøgningen sendes elektronisk via ”søg stillingen”, så den er KADK i hænde senest den 24. januar 2017 kl. 12.00.  
 
Tiltrædelse snarest muligt.  
 
Vi opfordrer alle kvalificerede uanset køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.  
 

Om KADK

Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering er en højere videregående uddannelsesinstitution, der er etableret ved en fusion af Kunstakademiets Arkitektskole, Danmarks Designskole og Kunstakademiets Konservatorskole den 2. juni 2011. Uddannelserne er tilpasset de europæiske aftaler om uddannelsesstruktur og udvikling (Bologna-aftalen). KADK uddanner og forsker inden for de tre hovedfagområder, arkitektur, design og konservering. KADK er en statsinstitution under Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser. KADK har knap 1.700 studerende og 344 årsværk. Læs mere på www.kadk.dk..