Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Ansøgningsfrist: 15-02-2017

Studentermedhjælper søges til HR på KADK
  
Om stillingen  
Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering søger studentermedhjælper til Økonomi- og HR-enheden.  
 
HR-enheden på KADK er en travl driftsenhed. Vi har derfor brug for en selvstændig og engageret studentermedhjælper til at bistå os 10-15 timer om ugen.  
 
Dine arbejdsopgaver vil være:  
 
• Udfærdigelse af ansættelsesbreve og kontrakter  
• Administration af indkommende opgaver  
• Journalisering  
• Diverse ad hoc-opgaver i enheden  
 
Du vil som studentermedhjælper i HR-enheden blive inddraget i sagsbehandlingen omkring barsel, lønaftaler, jubilæer, rekruttering, opsigelser og anden tilknytning. Du vil desuden blive inddraget i forskellige ad hoc- og driftsopgaver samt andre personalejuridiske problemstillinger, ligesom du vil være delvis ansvarlig på visse HR-emner.  
 
Du vil få viden om og forståelse for arbejdet med HR i den offentlige sektor, samt få mulighed for at arbejde i et spændende miljø med stort fokus på både drift og udvikling.
 
Om dig  
 
Du er i gang med en relevant, samfundsvidenskabelig uddannelse, f.eks. stud.jur., stud. cand.merc jur. eller lign. Vi forventer, at du er
 
• fleksibel og serviceminded  
• ser løsninger fremfor problemer og har en positiv tilgang til alle opgaver  
• er god til at sætte dig hurtigt ind i nye opgaver  
• er detaljeorienteret og kan arbejde selvstændigt  
Desuden er det væsentligt, at du interesserer dig for personalejura og kan lide at arbejde i et travlt og dynamisk miljø med en bred kontaktflade.  
 
Løn- og Ansættelsesvilkår  
 
Ansættelse og aflønning sker i henhold til OAO-S fællesoverenskomsten og organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/STAT. Der er krav om, at du er aktiv studerende og indskrevet ved en højere læreanstalt under din ansættelse. Timelønnen starter på skalatrin 8 og startlønnen er kr. 117,88 med oprykning på højere løntrin efter anciennitet.  
 
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til HR-leder Mette Højland Knudsen mknu@kadk.dk eller HR-medarbejder Dorte Sällberg dsal@kadk.dk.
 
Søg stillingen  
Ansøgning, bilag og CV sendes elektronisk via linket ”søg stillingen” på www.kadk.dk så den er KADK i hænde senest den 15. februar 2017. Der vil blive indkaldt til samtaler umiddelbart herefter, og vi forventer en hurtig tiltrædelse.  
Vi opfordrer alle kvalificerede uanset køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.  
 

Om KADK

Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering er en højere videregående uddannelsesinstitution, der er etableret ved en fusion af Kunstakademiets Arkitektskole, Danmarks Designskole og Kunstakademiets Konservatorskole den 2. juni 2011. Uddannelserne er tilpasset de europæiske aftaler om uddannelsesstruktur og udvikling (Bologna-aftalen). KADK uddanner og forsker inden for de tre hovedfagområder, arkitektur, design og konservering. KADK er en statsinstitution under Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser. KADK har knap 1.700 studerende og 344 årsværk. Læs mere på www.kadk.dk..