Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Projektkonsulent til Legacy Programsekretariat
Er du struktureret, og har du politisk tæft og organisations- og forretningsforståelse udover det sædvanlige? Trives du med forretningskritiske opgaver, og motiveres du af en alsidig hverdag, så er dette måske jobbet for dig.   
 
Support og løsning af mange forskelligartede arbejdsopgaver  
Som projektkonsulent i Legacy Programsekretariatet indgår du som nøgleperson for en professionel og struktureret afvikling af et af de mest forretningskritiske programmer i Skattevæsenet. Du vil være højre hånd for programchefen og indgå som nøgleperson for understøttelse af de forretningsmæssige beslutningsprocesser. Du skal kunne bistå programchefen med opgaver af både strategisk og operationel karakter, hvor et af fokusområderne er at sørge for, at programmet afvikles planmæssigt frem mod målet med skarpt blik på opnåelse af de forretningsmæssige gevinster og strategiske mål.  
 
Dine opgaver kan være at:   
• sparre med projekterne om planlægning og styring herunder ressourcestyring iht. SKATs projektmodel og den fællesstatslige programmodel  
• bistå med tilrettelæggelse af udbudsproces med konkurrencepræget dialog   
• opdatere programmets styringsdokumenter   
• etablere kommunikationsprodukter til kommunikation i og ud af programmet  
• bistå programchefen med indstillinger, notater og notitser  
• bistå programchefen med styring af konsulenter  
 
God organisator, der kan bevare overblikket  
Har du erfaring fra ledelses- eller programsekretariatsfunktioner og har arbejdet med program- og porteføljestyring, så er dette jobbet for dig. Det er en fordel, hvis du har flair for it og databehandling. Der vil blive lagt stor vægt på gode kommunikative evner både skriftligt og mundtligt. En spids pen er en fordel, og du skal være præcis i sagsfremstilling.  Du er proaktiv i forhold til at løse opgaver indenfor for dit eget arbejdsområde, og du kan påtage dig opgaver, hvor du også bliver udfordret i forhold til dine kompetencer. Det falder dig naturligt at organisere dine opgaver godt, og du løser dine opgaver effektivt og grundigt. Du arbejder selvstændigt og struktureret.   
 
Om Legacy Programmet  
Legacy programmet er organiseret med en styregruppe, en programchef, et programsekretariat og en række projekter. Du vil referere til programchefen, som også vil være din personaleleder. Legacy programmet er en stabsfunktion med direkte reference til direktøren for IT & Data. 
 
Ansøgning og kontakt    
Send din ansøgning og CV elektronisk via nedenstående link ”søg stillingen” senest den 23. januar 2017. Har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at kontakte Programchef Lone Munch Thorsen på tlf.nr. 50876654.   
 
Dit arbejdssted er Østbanegade 123, 2100 København Ø. Tiltrædelse snarest muligt.  
 
Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.  
 
SKAT opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold at søge.   
 
Stillings-ID
101319

Ansøgningsfrist
23-01-2017

Arbejdssted
Østbanegade 123, 2100 København Ø
Kontaktperson
Lone Munch Thorsen
Kontorchef Legacy Program
50 87 66 54Del opslaget her:       
skat.dk/job kan du møde medarbejdere og se andre ledige stillinger.