Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Header billede
Kontorelever til Kulturministeriet
Ansøgningsfrist: 02-04-2017
 
Har du lyst til en udfordrende elevplads, hvor du får en spændende og alsidig kontoruddannelse og bred indsigt i offentlig forvaltning? Kulturministeriet søger kontorelever med speciale i offentlig administration til ansættelse pr. 1. september 2017. 
 
Vi kan tilbyde 
Som kontorelev bliver du tilknyttet Kulturministeriets departement eller Slots- og Kulturstyrelsen. Du vil undervejs i dit forløb komme til at arbejde i flere af fagkontorer på tværs af de ovenstående institutioner. 
 
Du kommer til at arbejde med mange forskellige opgaver, blandt andet tilskudsforvaltning, regnskabs- og økonomifunktioner, administration og sagsbehandling, kommunikations- og sekretæropgaver samt betjening af digitale administrative systemer, som vil give dig gode forudsætninger for et arbejde inden for staten. 
 
Vi kan tilbyde dig et fagligt miljø, som udfordrer og støtter dig gennem uddannelsen. Du vil få oplæring og relevante kurser inden for de forskellige arbejdsområder og bliver en del af et elevnetværk på tværs af Kulturministeriets organisation. 
 
Den teoretiske del af uddannelsen foregår på Niels Brock med fire skoleperioder. Uddannelsen afsluttes med en fagprøve.  
 
Om dig 
Du er engageret, ansvarsbevidst, stabil og har gode kommunikationsevner, både i tale og på skrift. Du har flair for IT og arbejder uden problemer arbejder i Office-pakken.  
 
Vi forventer, at du har bestået eller forventer at bestå HHX + mini-HGS, STX/HTX/HF + HGS, HGV eller HG2 med adgang til specialet offentlig administration.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår 
Den ugentlige arbejdstid er på 37 timer. Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til OAO-S fællesoverenskomst samt organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat.  
 
 Lønnen er opgivet i 1. april 2016-niveau:  
 13.048,33 kr. pr. måned for elever over 18 år 
 19.122,50 kr. pr. måned for voksen-elever over 25 år 
 
For at kunne arbejde i Slots- og Kulturstyrelsen kræves der sikkerhedsgodkendelse.  
 
Ansøgning
Ansøgning sendes via det elektroniske ansøgningsmodul på www.kum.dk/job senest søndag den 2. april 2017. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen ”Søg stillingen” nederst på siden. Du bedes vedhæfte CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag.  
 
Vi forventer at holde jobsamtaler i april måned.  
 
Yderligere oplysninger 
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til uddannelsesansvarlige Caroline Cæcilie Bondgaard på telefon 33 74 45 48 eller e-mail cbb@slks.dk og Amela Fazlagic på tlf. 33 73 33 45 eller e-mail afa@slks.dk. 
 
Vi betragter forskellighed som en ressource og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 
 
Du kan læse mere om Kulturministeriets departement og Slots- og Kulturstyrelsen på disse hjemmesider: 
Kulturministeriet: www.kum.dk 
Slots- og Kulturstyrelsen: www.slks.dk