Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Header billede
Kulturministeriets departement søger erfaren fuldmægtig til idræts- og højskoleområdet
Ansøgningsfrist: 26-03-2017
Kulturministeriets departement søger erfaren fuldmægtig til idræts- og højskoleområdet 
 
Har du lyst til at arbejde med højskoler og idrætspolitiske spørgsmål og være tæt på de politiske beslutninger? Har du mod på at løfte opgaver på et højt niveau og arbejde for højskolers og idrættens betydning for samfundet? Så er du måske vores nye kollega på området som en del af enheden Medier, folkeoplysning og idræt i Kulturministeriets departement. 
 
Medier, folkeoplysning og idræt varetager opgaver inden for ophavsret, medier (radio, tv og dagbladsstøtte) og idræt (i form af bl.a. bredde- og eliteidræt, antidoping og børneattester). Derudover varetager enheden opgaver inden for folkeoplysning og højskoler samt internationalt multilateralt kultursamarbejde. Vi arbejder teambaseret. Enheden består af 4 teams: medier, idræt/folkeoplysning/højskoler, jura og internationalt samarbejde samt et chefteam. 
 
Den ledige stilling hører til i idræts-, højskole-, folkeoplysningsteamet, der består af engagerede og dygtige medarbejdere, der bl.a. håndterer højskoler, folkeoplysning og Kulturministeriets idrætspolitiske spørgsmål og problemstillinger bl.a. med bekæmpelse af doping og matchfixing, udvikling af idrætsområdet, breddeidræt, eliteidræt, mål- og rammestyring af Kulturministeriets institutioner på idrætsområdet samt deltagelse i det internationale idrætspolitiske samarbejde mv. Du vil få en bred kontaktflade til andre ministerier og organisationer på idræts- og højskoleområdet. 
 
Arbejdsopgaver 
Du skal arbejde med politikudvikling og projekthåndtering. Du vil desuden få opgaver med ministerbetjening og konkret sagsbehandling på området. Dit arbejde vil også indeholde samarbejde med idrætsorganisationer og -institutioner samt højskoleinteressenter og øvrige ministerier. 
 
Om dig 
Vi forventer at du: 
 
  • har en længere videregående uddannelse 
  • både kan arbejde selvstændigt og kan arbejde i team  
  • har erfaring med projektledelse 
  • har politisk forståelse og kendskab til lovgivningsarbejde 
  • har gode kommunikative evner og gennemslagskraft 
  • kan forhandle på engelsk  
  • er engageret og initiativrig 
  • interesserer dig for idræt og højskoler 
  • har flere års erhvervserfaring efter fuldendt studium 
 
Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med arbejdet i centraladministrationen eller anden politisk ledet organisation. Det vil endvidere være en fordel, hvis du har viden om og erfaring med højskoler eller på det idrætspolitiske område. 
 
Om os 
Vi arbejder målrettet og effektivt med de opgaver, vi skal løse. Faglighed og kvalitet er styrende for os. Vi lægger vægt på initiativ og på at være en troværdig samarbejdspartner for vores interessenter. I Kulturministeriet tilstræber vi at være servicemindede og vise hinanden tillid. Vores omgangstone er præget af omtanke og humor.  
 
Ansættelsesvilkår 
Der er tale om en fuldmægtigstilling på fuld tid. Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Du skal være indstillet på nogen rejseaktivitet. 
 
Yderligere oplysninger 
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at kontakte kontorchef Per Nylykke på telefon +45 22 70 51 44 eller pny@kum.dk. Evt. praktiske spørgsmål i forbindelse med din ansøgning kan rettes til Dorthe Hald Bergqvist, Kulturministeriets Koncern HR, på telefon +45 33 74 55 48, e-mail dhb@slks.dk.  
 
Du kan læse mere om Kulturministeriet på www.kum.dk 
 
Ansøgning 
Ansøgning sendes via vores elektroniske ansøgningsmodul på www.kum.dk/job  senest den 26. marts 2017. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen ”Søg stillingen” nederst på siden. Du bedes vedhæfte CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag. Vi forventer at holde jobsamtaler i uge 13 og/eller uge 14. 
 
Vi betragter forskellighed som en ressource og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 
 
Departementet 
Kulturministeriets væsentligste opgaver består i ministerrådgivning og lovgivningsmæssige initiativer samt styringsmæssige opgaver i forhold til bl.a. de statslige, statsanerkendte og tilskudsmodtagende kulturinstitutioner. Vi er ca. 85 medarbejdere i departementet.