Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Dygtig Backend udvikler søges til Det Danske Filminstitut
Ansøgningsfrist: 06-04-2017
Brænder du for udvikling? Er du skarp til at kode? Og har du lyst til at arbejde i et levende filmhus, med mange spændende opgaver og teknologier? Så vil vi gerne høre fra dig! 
 
DFI er ved at opgradere sine platforme og kernesystemer, der primært er baseret på Microsoft og open source. Som et led i vores IT-strategi insourcer vi udviklingen af en række digitale systemer, der er målrettet øget automatisering og selvbetjening for filmhusets brugere og kunder.  
 
Om teamet og din rolle 
Dine primære ansvarsområder vil være at udvikle kerneapplikationer, databaser og dataintegrationer med eksterne systemer. Du bliver en del af afdelingen for IT & AV, hvor dine konkrete arbejdsopgaver bl.a. vil være webservice-udvikling, udvikling af nyt brugersystem til filmstudierne for børn og unge (Film-X), og datamigrering til et nyt sagssystem for filmstøtte. Du vil få et dagligt samarbejde med DFIs øvrige afdelinger; her indgår du selvstændigt i projektgrupper med forretningsansvarlige, hvor du gennem dialog og sparring også vil bruge din it-viden og forretningsforståelse til DFIs nye løsninger. 
 
Du kommer til at arbejde tæt sammen med en frontend-udvikler og I vil i fællesskab samarbejde med bl.a. Kommunikationsafdelingen, Cinemateket, Børn & Unge og Filmstøtte-området. I skal sammen servicere hele huset og gøre brug af hinanden gennem sparring. Du vil sideløbende også være ressourceperson i forhold til varetagelse af almindelig it-drift, vedligeholdelse af ældre systemer og supportopgaver.  
 
Hvad tilbyder DFI 
 • Spændende stilling med stort ansvar.  
 • Gode udviklingsmuligheder og arbejde med forskellige teknologier. 
 • Gode kolleger og et socialt arbejdsmiljø. 
 • Hjemmearbejdsplads. 
 • Adgang til se film i Cinemateket. 
 • God Pensionsordning. 
 • Work/Life Balance, og med en arbejdsuge på 37 timer inkl. frokost. 
 
Din profil
 • Du har en baggrund som datalog, datamatiker, akademiingeniør (software) eller anden videregående IT-uddannelse. 
 • Du har professionel erfaring med softwareudvikling og programmering. Dvs. udviklingsprocesser, versionsstyring, performanceoptimering, test og deployment. 
 • Du kan udvikle forretningssystemer og databaser (SQL, C#, Visual Studio og eventuelt relaterede frameworks). 
 • Du har erfaring med arkitektur, datakonverteringer mv. og har pulsen på teknologiudviklingen.  
 • Du er holdspiller og kan lide at arbejde i teams. 
 • Du kan lide at tage bolden og drive dit ansvarsområde. 
 • Du er en dygtig formidler - kan tale, læse og skrive flydende dansk. 
Du vil finde sparring og en uformel tone blandt dine kollegaer, samt gode muligheder for at videreudvikle dine kompetencer. 
Som den nye softwareudvikler vil du få direkte reference til chefen for IT & AV, Michael Frost Jensen. 
 
Løn og ansættelsesvilkår 
Løn og ansættelsesvilkår er efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Det Danske Filminstitut opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge. 
 
Ansøgning 
Twins Search & Recruitment er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte afdelingschef i Twins Mia Boldsen Müller på tlf. 28 66 39 43 eller på mail: mbm@twins.net 
 
Tiltrædelse er snarest muligt, og der afholdes samtaler løbende. Send derfor dit CV, ansøgning og eksamenspapirer snarest via nedenstående link. Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt. 
 
Ansøgningsfrist: Senest den 6. april 2017.
 
Det Danske Filminstitut er en statsinstitution under Kulturministeriet.  
Filminstituttet har ca. 140 engagerede medarbejdere, der arbejder for at skabe de bedst mulige vilkår for, at dansk film, spil og billedbårne fortællinger vedblivende udgør en bærende kulturfaktor med høj kunstnerisk kvalitet og kulturel værdi og fastholder dansk films stærke position i både ind- og udland.