Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Header billede
Content Manager
Ansøgningsfrist: 27-03-2017

Er du lige så dygtig med en blyant som med et kamera, når du skal fortælle en historie? Og er du velstruktureret og vant til at koordinere tekst og billeder til forskellige trykte og digitale produktioner? Så er du måske vores nye kollega, da Nationalmuseet søger en alsidig content manager med stærke digitale kompetencer.
 
Nationalmuseet ønsker at styrke dialogen med danskerne og sikre, at alle har mulighed for at møde kulturarven og føler sig inviteret inden for. Historiebevidsthed og medborgerskab er kerneord for os. Som museets nye content manager bliver din opgave at være med til at sikre, at de mange gode historier og den megen viden, der findes på museet, kommer ud over rampen og udenfor museets mure.
 
Vi søger en skarp og alsidig kollega, der arbejder på tværs af vores mange platforme og på flere niveauer med alt fra at definere tone of voice i markedsføringen til at skrive en fængende tekst til en gå-selv-guide. Du bliver en central del af Nationalmuseets Kommunikations- og markedsføringsteam, der arbejder for at øge besøgstallene, opbygge og pleje relationerne med vores brugere samt skærpe profilerne på museets 20 besøgssteder, der bl.a. omfatter Nationalmuseet, Kronborg Slot, Tøjhusmuseet og Kongernes Jelling.

Arbejdsområde
Organisatorisk bliver du en del af formidlingsenheden, der blandt andet består af Undervisning, Udstillinger, Markedsføring og Aktiviteter. Vi er ambitiøse og løber hurtigt, men gør en dyd ud af at være gode kolleger for hinanden. Du bliver en del af et team der arbejder med kommunikation, markedsføring, grafisk design og produktion, web- og sociale medier samt presse. Du får til opgave at indsamle og være opsøgende i forhold til indhold, og du får ansvaret for, at vores omfattende produktion af bl.a. skriftligt materiale er skarpt, klart, gennemarbejdet og færdigt til tiden. Det er vigtigt, at du er vant til at arbejde tværfagligt og har en veludviklet samarbejdsavne, da vi arbejder tæt sammen med vores kolleger i bl.a. Forsknings- og Samlingsenhederne samt museets kommercielle enhed, der er afhængige vores leverancer.

Kvalifikationer
Vi søger en person, der har en relevant videregående uddannelse inden for kommunikation, journalistik eller sprog. Det er desuden vigtigt, at du har flere års dokumenteret erfaring som tekstforfatter – det er ikke så afgørende om det er fra bureau, som freelancer eller noget helt tredje.
 
Vi lægger endvidere vægt på, at du:
• arbejder hurtigt og selvstændigt i fysiske såvel som digitale medier
• er en skarp målgruppekender, der udnytter forskellighederne til at engagere museets brugere
• er vant til at styre små og store produktioner inkl. billeder og illustrationer
• er god til at sætte klare rammer, sikre tone of voice og skabe brændende budskaber
• er en hurtig og skarp korrekturlæser, og måske skriver du også godt på engelsk
• er fagligt nysgerrig, energisk og har blik for detaljen
• har gode samarbejdsevner
• interesserer dig for historie, kunst og kultur og brænder for levende historieformidling skriver og formidler sanseligt og fængende

Løn og ansættelsesvilkår
Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. Stillingen ønskes besat snarest muligt. Løn og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til relevant overenskomst i Staten.

Ansøgning
Nationalmuseet arbejder aktivt for ligestilling blandt vore medarbejdere og opfordrer derfor alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 

Skriftlig ansøgning sendes via vores elektroniske rekrutteringssystem på Nationalmuseets hjemmeside www.natmus.dk/job og skal være museet i hænde senest mandag den 27. marts 2017.
 
Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til leder af Kommunikation og Markedsføring Søren Moesgaard Bjørnsen på tlf. 41 20 63 50 eller mail: sbj@natmus.dk


Nationalmuseet er Danmarks kulturhistoriske hovedmuseum og et statsmuseum under Kulturministeriet. Nationalmuseet rummer og udvikler forudsætningerne for, at alle kan få indsigt i kulturhistorien. Ca. 640 medarbejdere er fordelt på 3 afdelinger: Forskning og Formidling, Bevaring og Naturvidenskab og Drift og Administration. Se mere om Nationalmuseet på www.natmus.dk