Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Erhvervspraktik i Undervisningsministeriet
Undervisningsministeriet tilbyder i løbet af året en række erhvervspraktikforløb på 5 dage i forbindelse med den obligatoriske praktik for folkeskolens ældste klasser. 
 
Synes du undervisningspolitik er spændende? Og har du lyst til at være en del af en arbejdsplads, der hver eneste dag arbejder for at sikre de bedst mulige rammer for Danmarks fremtid? Så er et erhvervspraktikforløb i Undervisningsministeriet lige noget for dig! Hvad enten du interesserer dig for folkeskole-, erhvervsskole- eller gymnasieområdet, får du ikke en bedre mulighed for at komme helt tæt på de mennesker, som arbejder med at udvikle indholdet, målene og kvaliteten i de forskellige uddannelser. 
 
I en erhvervspraktik hos os vil du som regel få stillet en konkret opgave, som du skal løse under praktikken. Derfor kan du også forvente at få kendskab til, hvordan samarbejdet foregår i og mellem vores departement og to styrelser.  
 
Lyder det som noget for dig? Så send en ansøgning ved at trykke på 'Søg stillingen' og udfyld det dertilhørende spørgeskema.  
 
Vigtigt! 
For at komme i erhvervspraktik hos os, skal du gå i 8.-10. klasse.  
 
Da vi ikke har mulighed for at tilbyde et erhvervspraktikforløb til alle ansøgere, udvælger vi vores kommende erhvervspraktikanter på baggrund af deres ansøgninger, og ligger særligt vægt på din motivation for at komme i praktik hos os og dine ønskede fagområder.  
 
Vil du vide mere? 
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Christian Lund Henriksen på telefon 3392 5263. 


Application deadline:


Stillingstype:
Erhvervspraktikant

Arbejdstid:


Arbejdssted:
Undervisningsministeriet

Hjemmeside:
www.uvm.dk

Kontaktpersoner:
Christian Lund Henriksen
Fuldmægtig
3392 5263