Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Erfaren og ambitiøs projektleder til højt prioriteret projekt med stor betydning for samfundet
Vil du være med til at styre et komplekst projekt sikkert i mål i spidsen for et lille sekretariat, hvor vi arbejder efter statens mest moderne styringsmodeller?  
 
Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering (SDFE) er den drivende kraft i arbejdet med at udnytte mulighederne for at bruge data effektivt og innovativt til gavn for samfundet. Vi arbejder med de mest relevante data om vores land og samfund og sikrer, at offentlige data er let tilgængelige og kan kombineres på tværs. Det skaber bedre beslutningsgrundlag og mere effektive løsninger, som kommer hele samfundet til gode. Styrelsen er en del af Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet. 
 
SDFE har til opgave at sikre, at SDFEs geografiske data kan kombineres med andre myndigheders data og blive til variabler der kan bidrage til mere præcis og gennemskuelig beregning af ejendommes værdi og indgå i Skatteministeriets nye ejendomsvurderingsmodel.  
 
Du kommer til at stå i spidsen for et lille sekretariat, der sikrer sammenhæng mellem en række delprojekters bidrag til ejendomsvurderingen, der leveres af en række kontorer på tværs af SDFE. 
 
Dine opgaver 
Som projektleder får du ansvar for:
  • Tværgående planlægning og styring i et projekt med mange gensidige afhængigheder, der kræver agilitet og løbende justeringer.   
  • Koordinering og sikring af fremdrift på tværs af projekterne, der er placeret i en række af styrelsens øvrige kontorer. 
  • Løbende dialog med Skatteministeriet om SDFEs bidrag til ejendomsvurderingen og sikring af at Skatteministeriets ønsker er afspejlet i hele produktionen. 
  • Udarbejdelse af styringsdokumenter, beslutningsgrundlag og ledelsesinformation. Samt deltagelse i projektets styregrupper.  
  • Udnyttelse af erfaringerne fra ejendomsdataprojekterne, så SDFE også på andre forvaltningsområder kan blive en professionel leverandør af data, der kan effektivisere andres forvaltningsprocesser. 
 
Om dig  
Du har flere års erfaring med programstyring i staten, gerne som programleder, projektleder eller sekretariatsleder. Det vil desuden være en stor fordel hvis du har arbejdet med geodata. Derudover er du kendetegnet af følgende: 
  • En relevant akademisk baggrund fx geografi eller geoinformatik. 
  • Er god til at samarbejde med mange mennesker med forskellige tekniske og geofaglige baggrunde.   
  • Har stærke styringsmæssige kompetencer og erfaring med betjening af styregrupper. 
  • Er struktureret, god til at planlægge og bevare overblikket i et meget dynamisk projekt.  
  • Kan kommunikere kort og præcist om komplekse problemstillinger både mundtligt og skriftligt. 
Du får gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt i et miljø med gode kolleger og et højt fagligt niveau. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Du bliver ansat som specialkonsulent, - evt. chefkonsulent afhængigt af dine kompetencer - i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i staten med mulighed for forhandling af tillæg. Ansættelsesområdet er Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet med tilhørende insti­tutioner.  
 
Tiltrædelse den 1. juni 2017. eller snarest muligt. 
 
Ønsker du yderligere oplysninger 
Du kan kontakte kontorchef Brian Arreborg Hansen på 21 96 82 41. 
 
Ansøgning 
Du søger stillingen online via linket ”Søg stillingen”. Vi skal have dine oplysninger, dokumentation for uddannelse, ansøgning og CV senest den 2. april. Samtaler forventes afholdt den 6. - 7. april. 


Ministeriet ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Viden om data der effektiviserer og skaber vækst

Vi skaber effektiviseringer i den offentlige sektor og vækst i samfundet gennem udbygning af den nationale datainfrastruktur og anvendelse af data, hvor nytten er størst. Vi har fokus på, at data er let tilgængelige via en sikker distribution, og at data kan deles og anvendes af mange på tværs af den offentlige og private sektor. Vi lægger i vores arbejde stor vægt på fællesoffentlige samarbejder og udviklingen af tværoffentlige digitale sammenhænge for data.

Læs mere på www.sdfe.dk
Følg os på LinkedIn.

Sista ansökningsdag: 02-04-2017
Arbejdssted: København NV

Hjemmeside: http://sdfe.dkQuestions regarding the position

 
 
 
 

Del/Print


Tip en ven