Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Statistik- og analysemedarbejder til Det Danske Filminstitut (barselsvikariat)
Ansøgningsfrist: 29-05-2017
Har du lyst til at arbejde med statistik og analyse på filmområdet i et spændende barselsvikariat? 
 
Om stillingen 
Som statistik- og analysemedarbejder på Det Danske Filminstitut er dine overordnede opgaver branche- og ledelsesinformation samt større og mindre analyser på filmområdet. Du vil blandt andet få et væsentligt ansvar i forhold til Det Danske Filminstituts årsrapport og årsberetning. Du vil også blive en del af arbejdet med analyser i relation til Det Danske Filminstituts oplæg til en ny Filmaftale. 
 
Indholdet på statistikområdet spænder vidt. Det drejer sig bl.a. om filmproduktions- og brancheforhold, filmdistributionsdata og økonomidata. En væsentlig del af stillingen er at udvikle nye muligheder for indhentning af data samt i højere grad at udnytte de eksisterende data.    
 
Din profil 
Du vil i hovedparten af dine opgaver arbejde på tværs af Det Danske Filminstitut og med eksterne samarbejdspartnere såsom Slots- og Kulturstyrelsen, filmbranchen og andre europæiske filminstitutter. Stillingen kræver derfor, at du har lyst til at samarbejde på tværs af institutioner og fagområder.
 
Vi forventer, at du er uddannet cand. polit., cand. oecon., cand. scient. pol., cand. merc. eller lign. Du kan både være nyuddannet eller med flere års erfaring. Du er desuden superbruger i Excel og har gerne erfaring med Power Pivot. Samtidig er det en fordel, at du 
  • Har gode formidlingsevner både mundtligt og skriftligt 
  • Kan arbejde selvstændigt og med deadlinebaserede opgaver 
  • Har kendskab til ledelsesinformationssystemer 
  • Har erfaring med analysearbejde 
  • Har gode samarbejdsevner 
  • Er grundig med sans for detaljen 
Til gengæld tilbyder vi en stilling med gode muligheder for at videreudvikle dine kompetencer i et inspirerende og fleksibelt arbejdsmiljø. 
 
Det praktiske 
Løn og ansættelsesvilkår er efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Stillingen forventes besat som fuldmægtig. Det Danske Filminstitut opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge. 
 
Som vores nye statistik- og analysemedarbejder vil du få direkte reference til administrationschef Rasmus Friis Bendtsen, som du også kan kontakte på tlf. 5076 1119, hvis du har spørgsmål til stillingen. Du kan også kontakte den nuværende statistik- og analysemedarbejder Maria Overgaard på tlf. 3374 3603.  
 
Stillingen ønskes besat pr. den 1. august 2017 og er tidsbegrænset til den 31. juli 2018. 
 
Ansøgning 
Ansøgning, eksamenspapirer og CV skal være indsendt via knappen ”Søg stillingen” nedenfor senest mandag den 29. maj 2017 kl. 12:00. 
 
Det Danske Filminstitut er en statsinstitution under Kulturministeriet. Filminstituttet har ca. 140 engagerede medarbejdere, der arbejder for at skabe de bedst mulige vilkår for, at dansk film, spil og billedbårne fortællinger vedblivende udgør en bærende kulturfaktor med høj kunstnerisk kvalitet og kulturel værdi og fastholder dansk films stærke position i både ind- og udland. Du kan læse mere på www.dfi.dk