Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Er du vores IT-medarbejder?
Ansøgningsfrist: 19-05-2017
 
Er du vores nye IT-medarbejder?  
 
 
GEUS er en forskningsinstitution i Staten, der ud over forskning og rådgivning også har en central rolle som national databank for geologiske data. GEUS arbejder på at gøre alting digitalt – modernisere dataleverancer, levere nye datatyper og fremme udvekslingen af geodata såvel inden for institutionen som mod omverdenen via en fælles IT- og data-infrastruktur. Vi søger en ny IT-medarbejder til at hjælpe os med at holde hele dette maskineri kørende og yde IT-support til institutionens medarbejdere.  
 
 
Jobindhold 
Som en del af GEUS’ IT-sektion vil du komme til at indgå i et engageret team af IT-medarbejdere, der opererer i et dynamisk miljø præget af dynamikken mellem GEUS’ rolle som forsknings- og rådgivningsinstitution og som nationalt fagdatacenter. Dine primære opgaver vil være at drifte GEUS’ netapp-SAN samt Linux- og Windows-server miljøet (hovedsageligt virtualiserede). Du vil derudover komme til at indgå i IT-vagtordningen, hvor allround support af institutionens Microsoft-baserede IT-miljø vil blive en naturlig del af din hverdag. Du kommer endvidere til at deltage i GEUS’ bestræbelser på at omlægge mailsystemet til Office 365 ligesom den snarligt forestående lokale-omfordeling (fortætning) vil komme til at involvere mange IT-ressourcer. 
 
 
Dine kvalifikationer 
Vi forventer, at du er udadvendt og brugerorienteret, ligesom der ved besættelsen lægges især vægt på følgende kvalifikationer 
 
Erfaring med: 
Netapp SAN'er 
Windows-server drift og administration 
Windows arbejdsstationer 
VMware 
Drift af Linux-maskiner 
Software-administration 
Frontlinje brugersupport 
 
Erfaring med objektorienteret programmering vil være end fordel. 
 
 
Afdeling for Data & IT  
Afdelingen for Data & IT har tre hovedopgaver: 1) Drift af GEUS’ IT-systemer, 2) udvikling og drift af GEUS’ geologiske databaser og tilgængeliggørelse af disse på internettet samt 3) fremstilling af GIS-kort. Afdelingen tæller 25 medarbejdere med kompetencer inden for IT-teknik, geodatalogi og systemudvikling. 
 
 
Vi tilbyder 
Et levende og uformelt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kolleger 
Alsidige arbejdsopgaver og gode muligheder for selv at få indflydelse på dem 
Udviklingsmuligheder, med adgang til kurser og anden efteruddannelse 
Familievenlig arbejdsplads med flextid 
Et aktivt foreningsmiljø, med personale- og kunstforening 
Motionscenter med tilknyttet fysioterapi på arbejdspladsen  
 
Løn og ansættelsesforhold   
I henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og PROSA.  Der er mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer (ny løn). 
 
Ansættelsesområdet er Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet med tilhørende institutioner.   
 
Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv, og opfordrer alle interesserede uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.   
 
Yderligere oplysninger   
Kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Mikael Pedersen på tlf.9133 3953, e-mail: mp@geus.dk  eller Finn Preben Johansen på tlf. 9133 3509, e-mail: fpj@geus.dk 
 
 
Ansøgning   
Ansøgningen skal være vedlagt et CV, samt relevante eksamenspapirer og evt. kontaktoplysninger. 
Ansøgning sendes via GEUS hjemmeside www.geus.dk under Job og Uddannelse og skal være GEUS i hænde senest 
fredag den 19. maj 2017, kl. 12.00. Du kan sende din ansøgning ved at trykke på knappen ”Søg stillingen”.   
 
Ansøgninger modtaget efter tidsfristen vil ikke blive taget i betragtning.   
 
 

The Geological Survey of Denmark and Greenland (GEUS) is an independent and internationally oriented research institution within the Danish Ministry of Climate-, Energy and Building, and is part of Geocenter Denmark. GEUS also acts as consultant to public authorities and individuals within nature, climate, environment, energy and mineral resources. GEUS is responsible for the scientific exploration of the geology in Denmark and Greenland including shelf areas. GEUS maps, acquires and monitors data, informs the public about geological matters and is the national geological data centre.

De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland (GEUS) er en uafhængig og internationalt orienteret forskningsinstitution under Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet og en del af Geocenter Danmark. GEUS forsker og rådgiver offentlige myndigheder og private inden for natur, klima, miljø, energi og råstoffer. GEUS er ansvarlig for den videnskabelige udforskning af geologien i Danmark og Grønland med sokkelområder. GEUS kortlægger, overvåger og indsamler data, formidler om geologiske forhold og er nationalt geologisk datacenter.