Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Header billede
Museumsinspektør
Ansøgningsfrist: 10-05-2017

Museumsinspektør til registrering

En stilling som museumsinspektør ved Nationalmuseets enhed Middelalder, Renæssance og Numismatik er ledig til besættelse pr. 1. juni 2017 eller snarest derefter. Stillingen er tidsbegrænset til 31. december 2018.

Arbejdsområde
Museumsinspektøren vil være tilknyttet Den kgl. Mønt- og Medaillesamling, hvor opgaven vil bestå i at overføre data fra protokoller til museets elektroniske registreringssystem. Da en stor del af de nyere protokoller allerede er inddaterede, handler det nu om de ældre. Der er ikke knyttet forskningsforpligtelser til stillingen, og stillingen er ikke omfattet af stillingsstrukturen for videnskabeligt personale med forskningsopgaver ved blandt andet museer under Kulturministeriet.

Kvalifikationer
Ansøgere må have en kandidatuddannelse inden for historie eller arkæologi eller tilsvarende kvalifikationer. Det vil være en fordel, hvis ansøgere har erfaring med læsning af ældre håndskrift, primært fra det 19. århundrede og begyndelsen af det 20. århundrede. Kendskab til numismatiske begreber og historisk regi-streringspraksis, såvel som erfaring med elektronisk registrering i database-struktur vil blive vægtet højt.
 
Arbejdet vil være rutinepræget. Vi lægger vægt på, at vores nye medarbejder er omhyggelig samtidig med, at der holdes fokus på en stabilt fremadskridende inddatering af data.

Ansøgning
Nationalmuseet arbejder aktivt for ligestilling blandt vore medarbejdere og opfordrer derfor alle kvalificerede, uanset personlig baggrund, til at søge stillingen.
 
Skriftlig ansøgning med oplysning om uddannelse og hidtidig beskæftigelse sendes via vores elektroniske rekrutteringssystem på vores hjemmeside www.natmus.dk/job og skal være museet i hænde senest onsdag den 10. maj 2017. Vi forventer at afholde samtaler i uge 22.
 
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til museumsinspektør Helle Horsnæs 41 20 61 42 helle.horsnaes@natmus.dk eller hos forsknings- og samlingschef Michael Andersen 41 20 61 10 michael.andersen@natmus.dk


Nationalmuseet er Danmarks kulturhistoriske hovedmuseum og et statsmuseum under Kulturministeriet. Nationalmuseet rummer og udvikler forudsætningerne for, at alle kan få indsigt i kulturhistorien. Ca. 640 medarbejdere er fordelt på 3 afdelinger: Forskning og Formidling, Bevaring og Naturvidenskab og Drift og Administration. Se mere om Nationalmuseet på www.natmus.dk