Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Studentermedhjælp til Det Danske Filminstitut - Sekretariatet
Ansøgningsfrist: 31-05-2017
Vi arbejder med film – vil du være med? 
DFI søger en fagligt dygtig student med interesse for ledelsesbetjening, og lyst til varierende og udfordrende opgaver i et spændende miljø med fokus på at fremme filmkunst, filmkultur og biografkultur i hele Danmark.  
 
Opgaverne er varierede og mangeartede og kan omfatte bearbejdning og præsentation af data, informationsindsamling, overblik over og vedligeholdelse af arbejdsprocesser og opgaver på tværs af DFI m.m. Derudover skal du være indstillet på at løse en bred vifte af praktiske, forefaldende opgaver i en til tider hektisk hverdag. Fra dag ét får du selvstændigt ansvar, udfordringer og lejlighed til at sætte dine faglige og personlige kompetencer i spil i en dynamisk organisation. 
 
Du er i gang med en videregående, samfundsvidenskabelig uddannelse, og du:  
  • forholder dig analytisk til dine opgaver 
  • tager ansvar for de opgaver, du stilles overfor  
  • har gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner 
  • har gode samarbejdsevner og er en gevinst for holdet 
  • har ambitioner om at udvikle dig fagligt og personligt i dit studiejob 
  • er generelt kultur- og samfundsinteresseret 
  • har mindst tre år tilbage af dit studie 
  • har indgående kendskab til Microsoft Office-pakken.  
Sekretariatets overordnede opgave er at koordinere og sikre sammenhæng mellem det politiske niveau, bestyrelsen, råd og udvalg, direktionen og resten af organisationen, herunder forberedelse af sager og medvirke til at beslutninger bliver ført ud i organisationen - stor filmviden er derfor ikke en betingelse for ansættelse! 
 
Sekretariatet er et stabskontor med fire engagerede medarbejdere og en uformel omgangstone, hvor vi lægger vægt på feedback og sparring i den daglige opgaveløsning.  Du kan få yderligere information om stillingen hos specialkonsulent Palle Dam Leegaard, E: pallel@dfi.dk eller T: 3374 3551. 
 
Se også: DFI - Sekretariat 
 
Det praktiske 
Vi udviser stor fleksibilitet i forbindelse med dine ferier og eksamensperioder og forventer til gengæld, at du er fleksibel i perioder med stor arbejdsbelastning og somme tider på skæve tidspunkter. Generelt tilstræber vi en arbejdstid på 10 - 15 timer i gennemsnit pr. uge fordelt over et år, idet du selv aftaler din arbejdstid med din chef. Vi håber, at du kan starte den 7. august, 2017. 
Løn og ansættelsesvilkår er efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK).  
 
Det Danske Filminstitut opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.  
 
Ansøgning med CV, karakterudskrifter og eventuelle øvrige bilag skal være indsendt via knappen ’Søg stillingen’ nedenfor senest den 31. maj, 2017.