Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Header billede
Kontorelev inden for offentlig administration
Ansøgningsfrist: 01-06-2017

Nationalmuseet søger en kontorelev pr. 1. september 2017

Arbejdsområde
Vi tilbyder en alsidig 2-årig kontoruddannelse hos én af Danmarks største kulturinstitutioner.
Uddannelsen veksler mellem skoleophold af i alt 15 ugers varighed og praktik. Den praktiske del af uddannelsen vil primært foregå i henholdsvis kontorerne for Økonomi og Personale. Du vil også stifte bekendtskab med opgaver i et sekretariat i en af de museumsfaglige afdelinger i en kortere periode.
 
Du vil i løbet af praktikperioden blive uddannet inden for følgende områder:
• Budget og Regnskab
• Løn- og personaleadministration
• Journalisering
• Sekretæropgaver
 
Du vil få oplæring/kurser i de IT-systemer, som du skal anvende under din uddannelse hos os. Vi benytter os pt. af Navision Stat, IndFak, RejsUd, LDV, HR-løn, mTime, Campus og Public 360, som også bruges i mange andre statsinstitutioner.
 
Kontoruddannelsen afsluttes med en fagprøve.

Kvalifikationer
Vi forventer, at du har gennemført HG eller HHX eller tilsvarende.
 
Herudover forventer vi, at du:
• er god til at formulere dig skriftligt og mundtligt
• har godt kendskab til IT (Microsoft Officepakken)
• har gode samarbejdsevner
• er positiv, engageret og ansvarsbevidst.
 
Du vil blive ansat efter Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer og organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/stat.
 
Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. Vi har flekstid.
 
Løn- og ansættelsesvilkår
Du vil blive ansat efter fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer og organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/Stat.

Ansøgning
Nationalmuseet arbejder aktivt for ligestilling blandt vore medarbejdere og opfordrer derfor alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Skriftlig ansøgning vedlagt eksamenskarakter sendes via vores elektroniske rekrutteringssystem på Nationalmuseets hjemmeside www.natmus.dk/job og skal være museet i hænde senest torsdag den 1. juni 2017.
 
Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomichef Vagn Egede Olsen på tlf 4120 6620 eller personalechef Jane Felding på tlf 4120 6602.Nationalmuseet er Danmarks kulturhistoriske hovedmuseum og et statsmuseum under Kulturministeriet. Nationalmuseet rummer og udvikler forudsætningerne for, at alle kan få indsigt i kulturhistorien. Ca. 640 medarbejdere er fordelt på 3 afdelinger: Forskning og Formidling, Bevaring og Naturvidenskab og Drift og Administration. Se mere om Nationalmuseet på www.natmus.dk